TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
wiesz co, filmik jest fajnie zrobiony, ale moim zdaniem to sciema
nie maja na to dobrze udokumentowanych dowodów, a poza tym nie wiem co ten film sugeruje, ze ktoś walnał w Pentagon rakietą dalekiego zasięgu? totalna bzdura, ale dzięki za linka
Amerykanie z jakiegoś powodu utrzymują że to duży samolot uderzył w pentagon, FBI zadbała oto żeby fakty może wskazujące na coś innego szybko nie ujżały światła dziennego.
Jeżeli to było coś innego (ufo , x-meni czy tam kto co woli), nieprędko się o tym dowiemy.
Zresztą Ameryka lubi takie niedopowiedzenia, nie pierwszy raz wmawiają ludziom że czarne jest białe , a to co widzą naoczni świakowie to halucynacja MiB III
Pozdrawiam i dziękuje za naprawdę ineresujący filmik
A skąd mamy wiedzieć że film jest prawdziwy, czy to nie wtyczka jakaś ??
Według mnie Amerykanie w zatuszowaniu różnych spraw są the best, oni to są prze warjaty.
No faktycznie mozna sie zastanowić... Ale myśle ze takie zamieszanie to mugł zrobić tylko św. Mikołaj a ze ameryknie w niego nie wieżą a jest na tasmie to wstydza sie pokazaś. Na filmie gdy porównali zdjecie boinga do tego czegos to wyraźnie mozna zaobserwować sanie i pędzącego rudolfa. Jak oni mogli to przegapić. Takie banalne rozwiązanie a oni mi o jakichs x-manach chociaz tez mozliwe lecz nie wykluczam takze kubusia puchatka bo niedawno złapali prosiaczka na granicy jak przemycał wyzutnie rakiet od ruskich...
Dla mnie bajka. Pewnie którys pracownik pentagonu miał gazy i sie wstydza teraz przyznać...
No koment!
Ale bajka fajna, ciekawe kiedy na cartoon network bedzie?