Witam!
Właśnie stoję przed dylematem, którą obudowę wybrać. Na oku mam trzy:
-CoolerMaster CM RC692
-CoolerMaster HAF RC-922
-Thermaltake V9
Wszystkie trzy mi się podobają, ale mimo wszystko bardziej ciągnie mnie do CoolerMastera. Tylko który wybrać. Za tym pierwszym przemawia fakt, że ma dużo miejsca na wiatraki, czyli będzie miał dobre chłodzenie, ale z kolei nie wejdą do niego najdłuższe grafiki (np. Radeon 5970) choć to najmniejszy problem bo i tak raczej na razie takiej nie zakupie i nie widzę w niej wyłącznika podświetlenia wentylatorów. Za tym drugim CoolerMasterem przemawia fakt, że do niego wejdą nawet najdłuższe grafki i ma ten wyłącznik podświetlenia, ale z kolei zamontuje w nim mniej wentylatorów. Doradźcie co wybrać? Zdecydowanie bardziej przemawia za mną HAF, z tym przełącznikiem podświetlenia, a często mi komputer chodzi w nocy i nie chciałbym żeby mnie coś raziło w oczy, ale jeśli jednak lepiej wziąć tego z lepszym systemem chłodzenia to to podświetlenie zawsze mogę poduszkami zakryć. Doradźcie co lepsze. Przyjmę również inne propozycje. Ważne żeby obudowa miała USB u góry, przynajmniej z 4-5 wentylatorów i cena nie wyższa jak 350 zł.
Z góry dzięki
Pozdrawiam