Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

która oferta Orange korzystniejsza?

11 Kwi 2011, 21:05

Hej
Niebawem kończy mi się umowa z Orange. Właściwie jestem zadowolona, ale od dłuższego czasu analizuje aktualne oferty i przyznam szczerze, że nie mogę się zdecydować. Rozważam taryfę Delfin bądź też ofertę dla firm. Korzystał ktoś z takiej taryfy biznesowej? Niby wszystkie szczegóły są na stronie, ale wolałabym zapytać kogoś kto może wypowiedzieć się na podstawie własnego doświadczenia.

Re: która oferta Orange korzystniejsza?

12 Kwi 2011, 16:25

Ta taryfa (biznesowa) jest skierowana szczególnie do osób, które zajmują się prowadzeniem firm. Więcej tam darmowych minut niż SMS`ów.

13 Kwi 2011, 13:32

@kominekl- doskonalę zdaje sobie z tego sprawę. Mam możliwość wzięta telefonu na firmę, więc rozważam taką opcje. Z jednej strony taryfa delfin daje sporo przywilejów, które mi odpowiadają, a z drugiej strony z biznesie zawsze jest mimo wszystko więcej opcji, a teraz jeszcze wprowadzili rabaty na abonamenty ok 50 %

13 Kwi 2011, 14:31

Mój kumpel miał taryfę Delfin :) . Był niezbyt zadowolony. Zapytam czemu dokładnie.

14 Kwi 2011, 12:07

Będę bardzo wdzięczna. Dobrze by było, aby też ktoś się wypowiedział o optymalnych- która opcja jest najkorzystniejsza. Jak jest z telefonami etc

14 Kwi 2011, 13:51

Taryfę Delfin przygotowano z myślą o klientach, którzy lubą dużo rozmawiać z wybranymi numerami. W ramach abonamentu klient otrzymuje pakiet minut na połączenia do wszystkich sieci oraz bezpłatne połączenia z jednym, dwoma lub pięcioma numerami sieci Orange i/lub numerami krajowych sieci stacjonarnych. Promowany w taryfach Delfin telefon to Nokia 6303i classic w cenie 1 zł w taryfie Delfin 150.

18 Kwi 2011, 18:30

Dziękuje za info, ale czy ktoś się orientuje, w jakie taryfie najlepiej
brać?
Rozważam taryfę optymalną, myślicie czy się opłaci, czy może macie jakieś
inne propozycje?

18 Kwi 2011, 18:35

Taryfa optymalna jest w porządku. Wydaje mi się, że jest najlepsza.

18 Kwi 2011, 18:37

proponuje taryfe pelikan 39 80 minut do wszystkich sieci oprocz play i cyfrowego polsatu wymiennych na 250 sms plus 300 sms do orgnge

a jezeli taryfa 39 nie satysfakcjonuje to jeszcze mozna ta pelikan 59 a w tym 150 min do wszystkich sieci wymiennych na 500 sms plus 2000 sms do orange i orange world przez 6 miesiecy za free

18 Kwi 2011, 19:42

Pelikan jest również taryfą korzystną. Kwestia gustu.

20 Kwi 2011, 15:42

Jednak zdecyduję się chyba na plany optymalny z racji tego, że oferują mi zdecydowanie więcej możliwości. Pytanie tylko jak jest z telefonami?

20 Kwi 2011, 15:58

Tutaj -> http://www.orange.pl/portal/map/map/new_corpo_orange naciskasz -> Pokaż telefony dostępne w ofercie.

21 Kwi 2011, 11:50

@kominekl - jeśli chodzi o stronę, to wszystko wiem. Bardziej zależało mi na osobistych opiniach. Same specyfikacje telefonów sa w necie faktycznie wszędzie, ale jak jest w praktyce?

21 Kwi 2011, 12:02

Telefony są fajne :) . Funkcjonalne, mają sporo drobiazgów, stoją na wysokim poziomie.

08 Lip 2011, 15:19

@kominekl , orientujesz się jak jest z roamingiem w planach optymalnych. Czy te tańsze połączenia, które są w ofercie dotyczą wybranych krajów?
Wyślij odpowiedź