Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
03 Lut 2013, 17:45
gmail, oraz na onecie, nawet daje rade, tylko wkurza mnie ich spam
05 Lut 2013, 13:38
bierz usługodawcę zagranicznego

A co do spamu to darujcie sobie. Wszedzie jest. WP - nie da się zablokowac nawet robiać filtry po stronie operatora. Onet - szkoda gadać. Najgorsza poczta świata. Interia ma chorą politykę i zero pomocy. O2 - całkiem fajna, ale trzeba wybrać 3 zainteresowania - i tylko do nich będa przychodziły reklamy. Polecam założyć konto i wybrac coś takiego, co albo was interesuje, albo gdzie nie ma ruchu rynkowego

Gmaila odradzam bo to je...y szpieg. Cała twoja historia odwiedzanych stron, uruchomionych aplikacji, otrzymanych emaili zapisuje się w chmurze w internecie, do której nie masz dostępu. Po co to komu? Pozatym pobierz sobie Thunderbirda w wersji portable, podłacz konto, ustaw filtry - możesz także zaprogramować, że jak program wykryje spam, albo zaprogramowane przez ciebie słowa typu: wygraj, kup, lotto, powiększanie pe...a, czy cokolwiek - to taka wiadomosć jest automatycznie kasowana u ciebie i na serwerze. Więc jesli zalogujesz sie na poczte u kolegi czy w pracy to będziesz miał czystą. Czyż zycie nie staje się lepsze?
22 Lut 2013, 13:56
NomNomek napisał(a):Gmaila odradzam bo to je...y szpieg. Cała twoja historia odwiedzanych stron, uruchomionych aplikacji, otrzymanych emaili zapisuje się w chmurze w internecie, do której nie masz dostępu.
O tym to nie wiedziałem, na codzień korzystam z gmaila i onetu, ale niestety ten spam od nich mnie denerwuje
13 Mar 2013, 00:44
osobiście uzywam hotmaila. Faktycznie jak pisał ktoś wcześnioej mało spamu i mało szpiegowania.
16 Mar 2013, 00:13
Ja używam własnego maila na home.pl, a wczesniej gmail.
17 Mar 2013, 00:08
Gmail. Sam używam i jestem bardzo zadowolony, chyba najlepsza poczta.
29 Mar 2013, 13:34
jak dla mnie Gmail. Najlepsza jaka spotkałem. Używam już od kilku lat i jestem zadowolony.
28 Kwi 2013, 19:18
moja pierwszą pocztę założyłam z 6 lat temu na interia.pl.
do tej pory z niej korzystam i jestem zadowolona, chociażby ze względu na to, że załącznik może mieć 50MB.
spamem się nie przejmuję, bo mam skonfigurowaną pocztę w Outlooku i antywirus wyłapuje co trzeba.
chociaż z poczty na wp i gmailu też korzystam...
28 Kwi 2013, 22:58
Korzystam z outlook.com i jestem bardzo zadowolny, zwłaszcza, że mało osób w PL z niego korzysta i jest dużo mailów dostępnych typu imie.nazwisko.
02 Maj 2013, 10:23
Jestem od lat użytkownikiem gmail'a i nie wyobrażam sobie funkcjonowanie na innych pocztach. Próbowałem alternatywnych rozwiązań typu o2.pl / wp.pl - jednak sam panel, słaby system filtru spamu oraz kilka, skromnych dodatkowych funkcji to dla mnie za mało. Potrzebuję takiego kombajna możliwości jakim jest gmail i polecam gorąco każdemu!
05 Maj 2013, 14:31
Gmail i outlook miażdżą na razie konkurencję, co najwyżej yahoo jeszcze goni. Wszystkie polskie rozwiązania typu onet, wp, o2 to g**no
05 Maj 2013, 19:05
Gmail to najlepsza poczta e-mail - jako poczta i jako klient. Chociaż Thunderbird też jest w porządku.
15 Maj 2013, 15:45
onet albo poczta.pl
16 Maj 2013, 16:45
Bezwzględnie jest o2. Gmail śledzi, internia i onet nie dorównują o2, a outlook to jest program do odbierania poczty...
16 Maj 2013, 19:19
Jeśli nie chcesz spamu, to Gmail. Onetowa najlepsza chyba jako całokształt. O2 ma do siebie to, że pudelki, pierdoły zaśmiecają ekran logowania