Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

kulka w piwie Guinees?

26 Wrz 2006, 16:53

Pytanko wie ktoś może po kiego grzyba jest kulka w puszce Guiness'a? szukam odpowiedzi już z pół roku. Wielkie dzięki za pomysły :D

26 Wrz 2006, 17:31

tak owszem... mam taka puszke 400ml w mojm pokoju w honorowej szklanej wystawie "piwa, kufle i otwieracze"

moja teoria jest taka, że puszka ma chyba neutralizować piane ;] ale 3y napewno to nie wiem ;d

w kazdym razie taka kulka nadaje sie prawei na kulke ping-pongową;d

a jaka jest Twoja teoria??

26 Wrz 2006, 19:25

Może to skarb? :)

26 Wrz 2006, 22:28

może to unikatowa kulka z piwa, których jest tylko 5 na świecie :D

26 Wrz 2006, 23:14

niestety nie :/ dostałem 6cio pak i w kazdej puszce byla <lol>

w niej pewnie są dodatkowe bombelki do piwa;d

28 Wrz 2006, 17:25

kukaszr napisał(a):tak owszem... mam taka puszke 400ml w mojm pokoju w honorowej szklanej wystawie "piwa, kufle i otwieracze"

moja teoria jest taka, że puszka ma chyba neutralizować piane ;] ale 3y napewno to nie wiem ;d

w kazdym razie taka kulka nadaje sie prawei na kulke ping-pongową;d

a jaka jest Twoja teoria??

Dokładnie taka sama!! :D cieszę ,że jest nas więcej.

28 Wrz 2006, 22:38

A może jak sie pokaże w sklepie tą kulke to piwo gratys? :D fajnie by było :P hehe

Pzdr

29 Wrz 2006, 22:24

Raullno1 napisał(a):A może jak sie pokaże w sklepie tą kulke to piwo gratys? :D fajnie by było :P hehe

Pzdr

Aha i wtedy dają zawleczke od puszki do kompletu :lol:

30 Wrz 2006, 08:20

Ej, nie widziałem tego piwa w sklepach - mieszkam w malym miasteczku pod warszawa :/ Czy to wina regionu? Czy to jest polskie piwo? Dajcie na nie namiar bo tez chce miec kulke.

Kulka pewnie jest , żeby klient mogł sobie skojazyc z czyms to piwo i kupic je przy nastepnych zakupach :D - to moja teoria :P

30 Wrz 2006, 09:36

Przez te kulke mniej piwa jest... te dwa łyki mniej... hyhy :D

30 Wrz 2006, 10:47

Może kulka nadaje specyficzny smak bądź aromat :D

30 Wrz 2006, 12:40

Jednym zdaniem. Zrobili was w kulke :-P

PS: Może to POKEBOL? I w środku jest ukryty POKEMON? :D

30 Wrz 2006, 20:53

hm? a może przy 3 zgrzewce dodają gratis procę?myślę,że kulka ma za zadanie rozbijać pianę lub ją wręcz ubijać aby była gęściejsza. Albo jest tam po prostu dla jaj,albo jest to odpad produkcyjny z fabryki wieszaczków plastikowych i muszą coś z tym odpadem zrobić ,a jak wiadomo recykling jest dość drogi no to co? do puszki i na export!! :PPPPPP
Wyślij odpowiedź