Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

19 Lut 2008, 16:17

RUMUN no a co sądzisz o tym?Opłaca sie?

http://www.allegro.pl/item310378895_asu ... x2300.html

19 Lut 2008, 16:54

Mowie ze to jest "PRAWIE" to co Acer!!!!!!!!

Ale jego podzespoły ni które jak ramy np. są podobne do takich jak No Name albo inne ścierwa.

Za to płyta główna itp. są Bardzo Dobre

Fujitsu siemens nie ma nic swojego, składają z części swoich podwykonawców i dlatego niektóre modele są dużo lepsze np. od Acera czy Asusa a nawet czasem jak Toshiba która jest bratem Fujitsu. Jest bratem ponieważ składają komputery biarac od tych samych wykonawców i kompy są robione w tej samej fabryce w Niemczech, u Taiwanow :P i w Chinach [jak niestety prawie wszystko jest z chin :(]

23 Lut 2008, 23:14

scooter ASUS F5 to dobry wybór. Dosyć dobre parametry i gwarancja 24 miesiące door to door robią swoje :)

26 Lut 2008, 11:33

Chłopaki a co powiecie na ten model z opcja 4 GB Ramu?

http://www.allegro.pl/item318473209_hit ... y6820.html

26 Lut 2008, 15:45

Fajny, możesz mieć 4Gb których nie wykorzystasz bo reszta na to nie pozwoli, procek taki w miarę chociaż mogli tam wstawić jeszcze "2" wtedy było by idealnie...Nagrywarka LightScribe co jest wyjątkiem przy laptopach

27 Lut 2008, 00:24

no wziełem te dodatkowe 2 GB ramu ponieważ pochandlowałem z nimi i dostałem je za 50 zł!!!!!!!!.Nawet jak bym je sprzedał na allegro to i tak zarobie.Pozdrawiam

19 Mar 2008, 15:06

Zatem gratulujemy wyboru :) Napisz swoje wrażenia z użytkowania :)

31 Mar 2008, 18:20

Witam.Po 3 tygodniach użytkowania musze przyznać że sprawuje się super.Jest cichy a przede wszystkim szybki.Jesli ktos potrzebuje kompa do prac biurowych to polecam.Jesli chodzi o gierki to np.Medieval,Company of heroes bez problemowo prawie na full detalach(prawie),Call of duty4,Wiedzmin ,Assassin Creed ,Colin Dirt na srednich płynnie.Wiec musze przyznać że karta ATI Radeon *1350 nie jest najgorsza jesli chodzi o lapka.Acha-HP maja niestety wszystkie porty(USB ,internet i inne) po lewej stronie co jest wkurzające(raczej dla majkutów), Pozdrawiam

Leworęczni to mańkuci. Mac.
Wyślij odpowiedź