TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

laczenie PDF'ow

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

laczenie PDF'ow

Postprzez zimbardo » 17 Maj 2005, 13:28

PostUA:

witam,

czy istnieje jakis sposob na polaczenie kilku pdf'ow w jeden? Np. mam ksiazke, ktora sklada sie z kilku rozdzialow, kazdy w osobnym pliku i chcialbym miec to w jednym pliku. Mozna cos takiego bez wielkiej ekwilibrystyki zrobic? Dobrze by bylo gdyby program byl freeware.

pozdr.
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Kwi 2005, 14:08
Miejscowość: Ktores z miast miedzy Renem, a Bugiem

Postprzez deamon » 17 Maj 2005, 14:16

PostUA:

wystarczy się troche pobawić. wejdź do tego worda gdzie chcesz to mieć i wszystko tu przenoś
Jeżeli ci pomoglem to daj mi +
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez zimbardo » 17 Maj 2005, 14:41

PostUA:

tyle tylko, ze chodzi mi o PDFy, a to duzo bardziej ogolny format niz pliki Worda, wielu rzeczy nie da sie tak po prostu skopiowac do Worda, a nawet jesli juz, to traci sie wiele cech dokumentu, np formatowanie.
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Kwi 2005, 14:08
Miejscowość: Ktores z miast miedzy Renem, a Bugiem

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]