TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

łamacz kodów GG

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

łamacz kodów GG

Postprzez deamon » 18 Sty 2006, 17:28

PostUA:

czy jest taki program aby tylko podać numer GG i ma sie hasło?
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez siwy144 » 18 Sty 2006, 19:29

PostUA:

Nie i dobrze
Moc BOXERA
Awatar użytkownika
siwy144
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Mar 2005, 01:59
Miejscowość: Sulechów

Postprzez Hpest » 18 Sty 2006, 19:44

PostUA:

:) Chciał byś. Takich cudów NIE ma.

P.S Wierz Mi spotkałem się w sieci z wieloma łamaczami haseł
do komunikatora GG, nieraz napotkałem strony na których bym
zamieszczony "podobno" program do łamania haseł na GG.
Wystarczyło jedynie wpisać nómer GG i już się miało do niego Hasło.

:) Jednak po chwili gdy właczyłem już sciągniety "podobno" łamacz wyskoczyło Okienko, z pouczeniem i takimi tam, żę Taki program Nie istnieje i nie bedżie istniał, a osoba która pobrała ten program jest bardzo naiwna. :) I, że ma się cieszyć, że to jedynie NAUCZKA za próbe włamania się na czyjaś własnosć.... Ehh szkoda gadać.

Dlatego znasz już chyba odpowiedź na swój temat. :)

Pozdrawiam*
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez iwan10 » 18 Sty 2006, 20:31

PostUA:

czytałem ze jak od kogos "pozyczysz" plik cofing.exe czy jakos tam to jest prosty programik zeby hasła z niego pozyskał tylko najgorszy problem to z "załatwieniem" takiego pliku... :)

PS. Ze taki program nie istnieje to moze i dobrze ale chetnie chciałbym taki miec....
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Postprzez Hpest » 18 Sty 2006, 20:54

PostUA:

Zgadza sie plik cofing jest głównym plikiem systemowym programu GG. W nim znajduja się zapisane najważniesze dane dotyczące naszego konta GG m.in nr gg oraz hasło do niego. Zdobywając ten plik zdobywamy także te dane. Aby je odczytać wystarczy najprostszy skrypt do odczytywania danych w zapisanych plikach, znaleźć go można na pierwszej lepszej stronie o tematyce HacK GG.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez paolo » 18 Sty 2006, 23:16

PostUA:

Hpest zapewniam Cię że są takie programy, trzeba umiec je znaleźć u umieć się nimi posługiwać! to nie jest wcale takie skomplikowane
a inny motyw, że mogę komuś pokasowac pliki w kompie albo sformatować dysk za pomocą komunikatora
testowałem to na kompie znajomego
*oczywiście za jego zgodą :grin: :grin:
paolo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Lip 2005, 11:58

Postprzez proktor » 19 Sty 2006, 00:44

PostUA:

paolo napisał(a):Hpest zapewniam Cię że są takie programy, trzeba umiec je znaleźć u umieć się nimi posługiwać! to nie jest wcale takie skomplikowane
a inny motyw, że mogę komuś pokwasowac pliki kompie albo sformatować dysk za pomocą komunikatora
*oczywiście za jego zgodą :grin: :grin:

Ta ale to działa do póki MS nie załata dziur (dozywotnio)

Np. to co tak te kur***y spamery rosyłali na gg(te linki) w nich był kod JS który wykorzystywał bład w IE dzieki którem dodawał do katalogu systemowego pliczek trojana nie pamietam dokładnie nazwy. (oczywiście wszystko było w dość trudnych do odczytania hexach)

ale to o czym ty mowisz to pewnie jakis syf-trojan

<Amen... ide spać>
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez wojtas1125554 » 19 Sty 2006, 09:31

PostUA:

Ja kiedyś szokałem taki program był 1 ściągnełem otworzyłem było puste okienko i zero przyciskó żadnych pól
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez deamon » 19 Sty 2006, 15:37

PostUA:

to wiem z config.dat mam program ale skąd mam zdobyć ten config.dat?
Jak mi nikt niechce go pożyczyć.Dlatego pytam sie o taki program.
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez Hpest » 19 Sty 2006, 21:00

PostUA:

Hpest zapewniam Cię że są takie programy, trzeba umiec je znaleźć u umieć się nimi posługiwać! to nie jest wcale takie skomplikowane
a inny motyw, że mogę komuś pokasowac pliki w kompie albo sformatować dysk za pomocą komunikatora
*oczywiście za jego zgodą

Co ty bredzisz chłopie. Podkreślam NIE istnieje taki program. A jeśli chcesz się ze mną spierać podaj przynajmniej jakieś argumenty, a nie wydarte z konteksu i nie na temat zaprzeczenia. Z tego co piszesz wynikało by, że masz na mysli trojanka o różnych funkcjach m.in wyciagnia z PC ofiary plików Np.: config. Tak używa się komunikatora GG jako serwera łaczącego ofiarę z napastnikiem...Ale to już inna historia. (możemy na ten temat pogadac w nowym topic'u lub na PW). Nie chcę mieszać pojęć.

:) Skoro potrafisz
je znaleźć u umieć się nimi posługiwać!
to zapodaj jakiś przykład.

P.S tylko nie dawaj mi ani nazwy, ani linka do TRojanków o których pisałem, bo przecież :) znasz wiele programów gdzie wpisuje się Zaledwie NR GG i natychmiast otrzymuję się do niego Hasło. :wink:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez kukaszr » 19 Sty 2006, 21:07

PostUA:

a jest taki program:

http://www.gg.wha.la/

prosze bardzo jedyny problem w tym, ze ktos musi miec folder na Twoim pc
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez Hpest » 19 Sty 2006, 21:19

PostUA:

a jest taki program:

http://www.gg.wha.la/

No i co to niby ma wspólnego?? wysyłasz wiadomość na gg przez przegladarke, nie instalujac programu GG. Gadu Gadu posiada własną wersję takich aplikacji " Web GG " . Strona domowa Gadulca.
prosze bardzo jedyny problem w tym, ze ktos musi miec folder na Twoim pc

A o czym ja piszę !!! Nie folder tylko SERVER który wykorzystuję Trojan
Z tego co piszesz wynikało by, że masz na mysli trojanka o różnych funkcjach m.in wyciagnia z PC ofiary plików Np.: config.
aby łaczyć się z ofiarą i się z nia bawić: otwieranie/ zamykanie cd ika, kasowanie plików, zamykanie/restartowanie komputera ITP, ITD to niektóre funkcę takich trojaników. Ale już pisałem:
Ale to już inna historia. (możemy na ten temat pogadac w nowym topic'u lub na PW). Nie chcę mieszać pojęć.

Nie orientujecie się i mylicie zagadnienia.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników