Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
29 Lut 2008, 23:03
Napisałem już o tym na forum ze sprzętem ale tu też się to nadaje i to bardziej. Mam problem z zainstalowaniem sterownika tej właśnie karty TV w viście. cały mój pozostały sprzeęt działa z vistą bez problemów-do wszystkiego działają sterowniki a do tego nie chcą. Instalacja dochodzi do pewnego momentu, instalator prosi o restart komputera a po ponownym włączeniu nic się nie dzieję. Mogę tylko zacząć instalację od nowa i znowu reset i tak w kólko. Może jest to spowodowane tym że wcześnie coś mi się zainstalowało do tego sprzętu przez menedżera urządzeń. Może mam to usunąć i dopiero potem zainstalować sterownik karty TV. Proszę o pomoc i jednocześnie proszę o powstrzymanie się od komentarzy vista to syf, bo mi akurat działa płynnie ze wszystkim z wyjątkiem tej karty działa i ogólnie jestem z niej zadowolony i nie chiałbym z powodu karty telewizyjnej przechodzić z powrotem na XP. Jeszcze raz proszę o pomoc.
29 Lut 2008, 23:08
Po co zakładasz nowy temat
z tym samym problemem
01 Mar 2008, 13:05
Przepraszam za pomyłkę mam tv2000xp rm a co do ciebie Dawid255151 zamiast wpisywać bezsensowne uwagi lepiej byś pomógł
01 Mar 2008, 13:34
Dawid255151 napisał(a):Po co zakładasz nowy temat
z tym samym problemem
Od tego sa moderatorzy.