Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Leadtek WinFast TV 2000 XP Expert

29 Lis 2008, 16:26

Witam!
Mam wielki problem.Być może już ktoś miał taki sam i go rozwiązał i będzie tak dobry i mi pomoże.
Bardzo proszę o pomoc. Próbowałam już chyba wszystkiego.
Mam program Leadtek WinFast TV 2000 XP Expert. Wszystko pięknie, obraz jest, programy też...ale nie ma dźwięku na żadnym kanale!!
Być może to kwestia ustawień...Ale męczę się i męczę i..jak do tej pory nic nie udało mi się przestawić tak, żeby dźwięk działał.
Bardzo Was proszę o pomoc.Jesteście moją ostatnią nadzieją!:-)

Re: Leadtek WinFast TV 2000 XP Expert

29 Lis 2008, 18:37

Mam model pokrewny do tego mianowicie Winfast Tv2000 XP RM. Cóż sprawdź czy nie masz wyłączonej głośności w programie, sprawdź ustawienia, przeinstaluj sterowniki karty dźwiękowej i karty telewizyjnej, a jak to nie pomoże to spróbuj ręcznie zainstalować sterowniki (Mój komputer/ppm/włąsciwości/urządzenia/menedżer urządzeń - tam zobacz czy jakiś sterownik od karty nie został zainstalowany mimo że wszystko zainstalowałeś, ja tak musze robić co format systemu bo zawsze są z tymi kartami jakieś problemy przy instalacji)

16 Mar 2009, 07:59

Załączniki
ustawienia audio tv2000 expert.JPG
ja mam takie ustawienia audio na tej karcie i wszystko gra ... :)
ustawienia audio tv2000 expert.JPG (52.3 KiB) Obejrzany 1820 razy

16 Mar 2009, 08:05

A tutaj ustawiony tuner FM... wszystko cacy włącznie z nagrywaniem... Pozdrawiam wszystkich leadtekowców... 8)
Załączniki
ustawienia FM.JPG
ustawienia FM.JPG (52.86 KiB) Obejrzany 1820 razy

17 Mar 2009, 01:12

Zmień wyjście audio na np Regulacja głośności. Upewnij się, że po kliknięciu na głośniczek na pasku zadań, line-in jest aktywne, a nie wyciszone.
Wyślij odpowiedź