Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Left 4 Dead Full Rip Skullptura

17 Lip 2009, 11:01

Witam, mam pytanie co do gier jakie upload'uje Skullptura a w szczególności co do Left 4 Dead. Dziś z rana zakończyłem ściąganie owej gry z torrentów, podczas kończenia instalacji mój antywir (Avira - wiem, cudo to to nie jest ale lepsze niż nic) wykrył kilka trojanów w katalogu z grą. Chciał bym się zapytać czy na prawdę owa gra jest z wirem, czy może po prostu mój antywir "przesadza". Czytałem opinie że antywirusy mogą poczytywać niektóre pliki z gier Skullptury jako wirusy, lecz warto jest zawsze się upewnić czy aby na pewno nie zassałem wirusa :) Prosił bym o w miarę szybką i co najważniejsze rzeczową odpowiedź. :)

Re: Left 4 Dead Full Rip Skullptura

17 Lip 2009, 15:19

Pobierając piracką wersję nigdy nie możesz mieć pewności co tam siedzi. Przeskanuj te pliki na http://www.virustotal.com/pl/ i coś więcej się dowiesz

17 Lip 2009, 15:43

Nie weim czy to wiele wyjaśni, ale ja także nie tak dawno ściągnąłem left4dead od skullptury i avast (cudo to także nie jest) nic nie wykrył.Gra działa w porządku.

17 Lip 2009, 18:21

Ja mam L4D od skullptury i KIS nic nie wykrywa.

31 Paź 2010, 13:05

Witam prubuje od miesięcy ściągnąć left 4 dead i każda strona podaje niewłaściwe linki mogli byście podać jakąś stronke z której mógłbym ściągnąć :568:
Wyślij odpowiedź