Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

20 Lip 2005, 23:11

Widze,że jesteś poprostu zagożałą fanka AVASTA co widać po twoich wypowiedziach w innych postach też dałaś to wyraźnie do zrozumienia.

20 Lip 2005, 23:48

Ja bym tak tego nie ujęła. Zagożałą fanką Avasta na pewno nie jestem. Śmieszne... Jestem jego zadowoloną użytkowniczką, to jest jak najbardziej trafne określenie. Wybacz, ale jeżeli rozpoczynasz dyskusję, w której wyraźnie podkreślasz, że zależy ci na opinii innych, to dlaczego więc nie mogę wyrazić swojego własnego zdania? Ty również cenisz sobie MKS-a i nikt ci z tego powodu nie robi wymówek. Na tym chyba polega dyskusja, żeby poznać zdanie innych i albo się z nim zogdzić, albo nie... Chyba, że twoje założenie było całkiem inne, albo to ja opatrznie zrozumiałam jego sens...

20 Lip 2005, 23:55

Oczywiście masz racje zależy mi na opini innych ludzi i wierze,że z AVASTA jesteś zadowolona.
Ja też byłem,ale odpowiedz mi co byś zrobiła jakby przestał on radzić sobie z wirusami które złapałaś?. tak jak to było w moim przypadku.

21 Lip 2005, 00:10

Szczerze? Zainstalowałabym alternatywnego antywirusa... Niekoniecznie darmowego. Wybór jest duży. Mogłaby to być Panda, Kaspersky, Norton, MKS, itd. Jednakże nie wykupiłabym licencji, ani nie zarejestrowałabym odpłatnie programu. Jednym słowem użytkowałabym go nielegalnie. Skorzystałam w tym celu ze stronek typu: crack . am lub serials . ws . Wiem, że nie popierasz takiego postępowania, ale jak narazie to nie przewiduję w swoim budżecie wydatku na antywirusy... Wiem jednak, że postępuję w tym przypadku nieuczciwie wobec tych, którzy za użytkowanie antywirusów płacą z własnej kieszeni (na przykład ty)... Z całym szacunkiem, ale to mimo wszystko nie jest dla mnie wystarczającym powodem, który zadecydowałby o tym, że zacznę legalnie użytkować antywirusy.

21 Lip 2005, 00:26

Ja mam pytanie zo Ciebie zebra: Jakiego antyvira po Avascie cenisz sobie najbardziej??? jestem bardzo ciekaw :D

21 Lip 2005, 12:13

Stawiam na Kasperskyego.

21 Lip 2005, 17:02

Sam go mam :D :D :D

21 Lip 2005, 20:06

komandos napisał(a):Ja mam pytanie zo Ciebie zebra: Jakiego antyvira po Avascie cenisz sobie najbardziej??? jestem bardzo ciekaw :D

Kaspersky. He, he. :D
Ostek napisał(a):Stawiam na Kasperskyego.

Zgadłeś. :D

21 Lip 2005, 20:41

No proszę... :lol:

21 Lip 2005, 21:26

komandos napisał(a):No proszę... :lol:

Zaskoczyło cię to?
Wyślij odpowiedź