Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
06 Sty 2007, 01:27
w opcji 1024(ta którą bede miał za pare dni) jest wzmianka o limitach do 25GB
co to oznacza i jakie niesie ze soba stutki?
06 Sty 2007, 01:58
Niesie takie skutki że jak przekroczysz limit 25 giga uploadu i downloadu to będziesz miał obcięte łącze
![n :)](https://forum.instalki.pl/images/smilies/001.gif)
.
06 Sty 2007, 11:12
Neostrada już tak ma i nic sie nieda zrobić
06 Sty 2007, 12:03
25gb na 1024 to troszke mało... ja z regoly sciagam przez weekand z 12gb...
06 Sty 2007, 15:11
Podobno da się to obejść
Ale ja dokładnie nie wiem jak
06 Sty 2007, 15:16
Jesli 25 gb to mało mozesz dokupic dodatkowe gigabajty
![n :))](https://forum.instalki.pl/images/smilies/zz0012.gif)
Jesli dobrze pamietam to cena cos ok 1.50 za jeden giga.
06 Sty 2007, 16:58
Mój kumpel przez miecha na neo 512 ściągnoł ponad 90 gb
Tak ściągał bo przez jakiś czas liczniki nie działały i można było zasysać ile wlezie
06 Sty 2007, 17:03
no to miał chłopak szczęście! Ale niema co liczyć na taki cud, czytałem właśnie o obejściu limitu ale to wcale niejest takie łatwe jak sie wydaje no i jest to oczywiście nielegalne więc niepolecam
06 Sty 2007, 22:35
A gdzie sie sprawdza ile jeszcze zostało do wykorzystania?
07 Sty 2007, 00:16
szczerze nie radze przekraczać bo zamula na maxa net
![Confused :?](https://forum.instalki.pl/images/smilies/icon_confused.gif)
ostatnio przekroczyłem limit i sie musiałem męczyć
![Mad :x](https://forum.instalki.pl/images/smilies/icon_mad.gif)
. Jak chcesz się dowiedzieć tego typu żeczy wejdź na strone neostrady i tam masz wszystko na temat tych usług
07 Sty 2007, 12:52
A słyszeliście o tym:
TP zwiększy prędkość "neostrady tp" dotychczasowym klientom
Począwszy od 8. stycznia użytkownicy neostrady tp będą mieli podwojoną prędkość przy zachowaniu tej samej ceny. Proces ma zakończyć się 8. kwietnia.
Użytkownicy opcji 128, 256, 320, 512 i 640 kb/s będą mieli podniesioną prędkość do 1 Mb/s, korzystający z opcji 1 Mb/s do 2 Mb/s, a 2 Mb/s - do 6 Mb/s.
Akcja obejmie abonentów, którzy na dzień 7. stycznia posiadają umowy terminowe, do zakończenia których pozostało co najmniej 14 dni. Zwiększona prędkość będzie świadczona w ramach możliwości technicznych do końca umowy terminowej, uprawniającej abonenta do objęcia akcją.
Akcja nie obejmie klientów, którzy w dniu zwiększenia prędkości korzystają z następujących usług/produktów:
• neostrada plus,
• program edukacja z internetem tp,
• neostrada tp 6 Mb/s,
• multipakiet tp,
• promocji neostrada tp na godziny.
07 Sty 2007, 13:04
wonski napisał(a):A słyszeliście o tym:
TP zwiększy prędkość "neostrady tp" dotychczasowym klientom
Począwszy od 8. stycznia użytkownicy neostrady tp będą mieli podwojoną prędkość przy zachowaniu tej samej ceny. Proces ma zakończyć się 8. kwietnia.
Użytkownicy opcji 128, 256, 320, 512 i 640 kb/s będą mieli podniesioną prędkość do 1 Mb/s, korzystający z opcji 1 Mb/s do 2 Mb/s, a 2 Mb/s - do 6 Mb/s.
Akcja obejmie abonentów, którzy na dzień 7. stycznia posiadają umowy terminowe, do zakończenia których pozostało co najmniej 14 dni. Zwiększona prędkość będzie świadczona w ramach możliwości technicznych do końca umowy terminowej, uprawniającej abonenta do objęcia akcją.
Akcja nie obejmie klientów, którzy w dniu zwiększenia prędkości korzystają z następujących usług/produktów:
• neostrada plus,
• program edukacja z internetem tp,
• neostrada tp 6 Mb/s,
• multipakiet tp,
• promocji neostrada tp na godziny.
pisałem w innym temacie-limit sciagania zostanie taki jak był
07 Sty 2007, 16:41
Jest jakiś malutki i darmowy program do pilnowania,liczenia pobierania plików z neta i emule ?
tzn
klikamy na pisze pobrałeś łącznie 24GB i został ci 1Gb w tym miesiącu
czyli przez 2 dni
Jest coś takiego?lub podobnego?
07 Sty 2007, 22:58
Sa programy ktore kontroluja transfer np NetMeter , DuMeter
widzisz ile lacznie pobrales , wyslales w okreslonym czasie tj np przez dzien tydzien miesiac.
08 Sty 2007, 14:34
Wystarczy wejsc na strone główną neostrady! Będzie pisać na kogo jest konto wzięte i ile było pobranych plików. O zwiększeniu neta słyszałem