Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Lineage 2 :Chronicles 3

26 Gru 2005, 11:12

Od pewnego czasu buszuje troche po sieci w poszukiwaniu czegos klimatycznego i odpowiedniego dla mnie, najlepiej czuje sie w klimatach fantasy i wiadomo ze debesciakiem w tej dziedzinie jest WoW- niestety za drogi dla mnie wiec morduchna mi sie rozszerzyla gdy doczytalem sie na waszej stronie o w/w tytule ktory ma wszelkie szanse zblirzyc sie do pozycji WoW- oczywiscie odrazu sciagnolem instalke, zainstalowalem, probuje sie wbic gdziekolwiek i po kilku minutach sciagania poprawek nie moge niestety tego zrobic- przy probie odpalenia pojawia mi sie ciagle to samo info wienczone komunikatem ktory konczy sie (error=610) czy ktos z was sie z tym spotkal i udalo mu sie rozwiazac ten problem pomyslnie- czy ktos juz w to chula po sieci????? bede dziweczny za kazde info.

Pozdro

26 Gru 2005, 15:18

dobra- przeskoczylem ten blad dzieki info na oficjalnej stronie, teraz nastepny schodek- jak sie zalogowac skoro nie ma sie orginalu??wszystko jest w w jezyku fajfoklokow z czego ja niewiele wylapuje niestety- hej ludzie- jest podane ze ta gre sciagnelo tylko z tej strony ponad 4k ludzi wiec nie wierze aby nikt z nich sie tu czasem nie pojawial wiec moze ktos by wyciagnal pomocna dlon??

26 Gru 2005, 16:35

Chopie :D graj na darmowych serwach WoWa !!! ja gram i jest picus glancus.....

27 Gru 2005, 06:12

Komandos- jakos sobie poradzilem, gierca obecnie smiga jak szalona i nie wim czy lepiej byc na niej czy na WoW - kwestia dyskusyjna- narazie |L2C3 rulezzzz 8)

Pomocy!!

25 Lip 2006, 16:31

mam takie problem kiedy chce ściągnąć Linegae 2 i pisze 15 godz zostawiam włączonego kompa nasepneog dnia patrze internet mi sie rozłączyl czy może mi kotś Lineage 2 wysłać na e-maila [email protected] będe bardzo wdzięczny
Wyślij odpowiedź