Tematyka związana z rodziną systemów operacyjnych Unix. Klony i pochodne danego systemu operacyjnego oraz inne typy OS
Wyślij odpowiedź

Linux za free z dostawa do domu

29 Sie 2006, 03:40

SUSE 9.1 Pro

Image

Aby stać się właścicielem systemu SUSE Linux 9.1 Proffesional, wystarczy abyś złożył zamówienie , a w przeciągu kilku dni otrzymasz 3 płytki DVD z pełną wersją instalacyjną tego systemu.

Do płytek dostaniesz też dodatki takie jak: SUSE Linux Enterprise Server 8, SUSE 8 Pro + Ximian Desktop czy GroupWise for Linux 6.5.1. Polecam gorąco, to najtańsza metoda zdobycia kompletnego systemu do domu w sposób legalny i całkowicie za darmo!
Link:
Kod:
https://secure-www.novell.com/community/linux/order.php?

Ubuntu 6.06

Image
Obecnie prowadzona jest akcja Shipit - Free CDs
polegająca na darmowym wysyłaniu do użytkowników
płyt z Ubuntu. Więcej o tej akcji na www.ubuntu.com
Link:
Kod:
https://shipit.ubuntu.com/

Ubuntu mozna zomowic w dowolnej ilosci :lol:
Oczywiscie mozna sobie tez sciagnac te systemy z neta ale jak kto chce
Przesylka trwa ok. 4- 6 tygodni Polecam :D

29 Sie 2006, 10:29

Thank you for your interest in the Technical Resources Kit. At this time this offer is expired. We are working on a new offer so stay in touch. Please visit our Linux Users International site.

a ubuntu mam.jeszcze 6CD :D

29 Sie 2006, 13:38

Jakis tydzien temu zamówiłem 10 cd z ubuntu 6.06. Ciekawe czy przyjdzie :razz:

16 Wrz 2006, 15:27

Zamówiłem z w/w linku Ubuntu i....musze przyznać że wszystko jest jak najbardziej ok :grin: Polecam taki "towar" :D

Pozdrawiam

16 Wrz 2006, 20:28

Ja wczoraj dostalem ubuntu ale poco mi az 5 plyl?

16 Wrz 2006, 21:30

zamówiłem 10 :D

no rozdajesz znajomym.ja bym rozdał więcej ale wszyscy wolą winde :?

17 Wrz 2006, 19:24

1jaa napisał(a):Ja wczoraj dostalem ubuntu ale poco mi az 5 plyl?

Sprzedarz kumplowi :) Mogłeś zaznaczyć a by ci tylko 1 cd wysłali :shock:

17 Wrz 2006, 21:33

W tym wszystkim własnie o to chodzi ze jak oni Ci wysyłaja 10 płyt to trzaba je rozdac. Po co maja wysyłać do 10 osób jak moga do jednej. A wkoncu otrzymujesz to za darmo wiec mozna przynajmniej tak im pomuc.
Dostałem płytki ubuntu to tylko dla maca nie rozdałem bo nikt z moich znajomych nie ma...

18 Wrz 2006, 08:27

ja zamówiłem 10x ubuntu na PC ciekawe czy przyleci :)

23 Wrz 2006, 13:51

Też zamowiłem 10 Cd Ubuntu, ale nie mogę jakos dojśc do tego, żeby zamowic suse :/ Mogłby ktoś napisac mi jakoś w miare prosto jak to zamowić ? A moze juz nie ma mozliwosci zamowienia darmowych płyt ?

24 Gru 2006, 00:13

Mógł by mi ktoś wytłumaczyć co to jest ten "ubunt"??
Napiszcie mi krok po kroku jak zamówić tego Linuxa bo ja Angielskiego nie znam :oops: :oops:

CZY KTOS POWIE JKA ZAMUWIC TEGO UBUNTA BO JA TEMPY JESTEM

25 Gru 2007, 23:03

A MOZE TAK KROK PO KROKU NIEZNAM ANGLIKA AZ TAK ALBO POMOZE MI GO ZAMUWIC :oops:

26 Gru 2007, 02:07

zamowilem to w sierpniu 2006 i do dnia dzisiejszego nic nie przyszło :P
musze sie listonosza spytac jak tam ubuntu sie sprawuje hehe :P

26 Gru 2007, 12:08

najlepiej chyba zamowic sobie plyte,ale wczesniej ,profilaktycznie,sciagnac przez torrenta ISO i wypalic na zwyklym CD.
Wyślij odpowiedź