Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

LT 2.. Czemu ta gra tak sie muli?

28 Sie 2008, 10:40

Hej zainstalowałem sobie ostatnio Little fighter 2 no i sobie ja odpalam i zaczynam grac a tu tak się tnie ze szok.. wyłączyłem wszystko normalnie... programy p2p nawet antywirus.. a gra ciągle się tnie... mam 512 ram karta g. radeon 9200 series i procka intel Celeron CPU 1200MHz. Czemu ona się tak muli? proszę o pomoc.

Re: LT 2.. Czemu ta gra tak sie muli?

28 Sie 2008, 10:59

No dobra z wychodzę z załorzenia że Twój komputer spełnia wymagania takiej gry bo widac że nie ma wysokich no ale do rzeczy
jakiego masz Windowsa?
po drugie czy inne gry tez tnie?

28 Sie 2008, 11:02

A może śmieci na kompie masz ?

28 Sie 2008, 12:00

Mam XP śmieci nie mam a inne gry się nie tną(dożo lepsze od tej) np NFS u2 itd

28 Sie 2008, 15:55

A miałeś styczność z tą grą wcześniej :?: czy dopiero teraz ją po raz pierwszy zainstalowałeś i tu nagle się tnie :?: bo jeśli po raz pierwszy grę zainstalowałeś i się tnie to może to wina sterowników od grafiki albo wina DX a może to wina silnika gry.. dużo tu można dać znaków a może :?: :?:

28 Sie 2008, 16:15

Spróbuj sciągnąc najnowsza wersje tej gry
Widzę że na innym forum tez poruszałeś ten temat :P
Moim zdaniem jeżeli tylko ta gra muli to musi być problem z ta grą mianowicie jakieś opcje graficzne czy coś ja to teraz sciągnołem i wszystko smiga jak powinno System Windows Vista 32bit

29 Sie 2008, 11:39

mialem ta gre wczesniej... i sie nie mulila.. ale dawniej mialem 128 ram i jakas slaba karte graficzna.. a sciagnalem lt3 i tez sie tnie
Wyślij odpowiedź