Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

LTE z Plusa, a publiczny adres IP

24 Maj 2013, 17:15

Jestem zainteresowany ofertą Plus'a, a konkretnie internetem LTE. Może być tak, że będę potrzebował zdalnego dostępu do sieci w domu, która właśnie przez LTE będzie obsługiwana. I tu pojawia się moje pytanie. Czy sieć Plus oferuje publiczny adres IP lub stały dla tej usługi? Jeżeli ktoś ma doświadczenie w tym temacie to proszę o opinię bo w Internecie są sprzeczne informacje :)

Re: LTE z Plusa, a publiczny adres IP

24 Maj 2013, 17:54

Przy internecie mobilnym zwykłym (nie LTE) jest to możliwe z tego co mi wiadomo. Plus ma taką usługę, oczywiście jest ona dodatkowo płatna dla zwykłej transmisji danych.

Promocja obejmuje wszystkich Abonentów w rozumieniu Regulaminu świadczenia usług telekomunikacyjnych przez POLKOMTEL sp. z o.o. dla Abonentów (dalej jako „Abonenci”), którzy posiadają aparat telefoniczny lub modem umożliwiający korzystanie z Usługi i w trakcie trwania Promocji skorzystają z U sługi. Usługa nie jest dostępna w ramach pakietowej transmisji danych w technologii LTE.

Taki zapis znalazłem w regulaminie "Publiczny adres IP". Lepiej upewnij się w salonie. Więcej info: http://internet.plus.pl/firmy/promocje/ ... y-adres-ip
Wyślij odpowiedź