Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Lubisz chodzić do szkoły????

Tak
7
37%
Nie
12
63%

Razem głosów : 19

Lubisz chodzić do szkoły????

17 Gru 2005, 13:24

Lubisz chodzić do szkoły???? :grin: :D

17 Gru 2005, 13:56

ehh lipko zadajesz pytanie retoryczne. Pewnie ze nie!! Znaczy sie z jednej tak bo gdy widze na przerwie takie foczki ze cosik sie dźwiga to jest fajnie :p szkoda tylko ze do mojej budy chodza same plastiki ale co zrobić...popatrzec mozna :D:D

17 Gru 2005, 14:07

W szkole są tylko fajne przerwy gdzie można zagadywać do super lasek bo jak mam isć na lekcje to wole iśc gdzieś z dziewczyną i jest wtedy zajebiście
Ostatnio edytowany przez janczak9 14 Kwi 2014, 09:55, edytowano w sumie 2 razy

17 Gru 2005, 14:47

nie!!!!!!

17 Gru 2005, 16:13

Zmienicie zdanie jak zaczniecie chodzić do pracy.

17 Gru 2005, 16:24

daxrider
heh dokładnie!
Też nigdy nie lubiłam chodzić do szkoły, ale teraz jak bym mogła chętnie wróciłabym do budy..
W szkole jak to w szkole, nie chce Ci sie iśc to nie idziesz, potem wciskasz usprawiedliwienie albo masz godziny nieobecne.
A w pracy? no cóż, raz nie pójdziesz i już masz pozamiatane..

18 Gru 2005, 00:58

No niby prawda wiec nie bede oceniał jak jest w pracy bo nie pracuje. A pytanie ankiety powinno mieć odpowiedzi "nie" i " NIE"
A janczak9 jak bys nie chodził do szkoły to byś miał tyle czasu ze "przerwy" to by sie samemu zorganizowało... No ogólnie to lubie:P:P

Zartuje oczywiście. Ale teraz jestem chory i nie chodze jakieś 5 dni i powiem szczerze ze bym sobie poszedł do school. Ale chyba nie pragne siedziec na lekcjach...

18 Gru 2005, 11:54

nikomy penie się niechce ale znowóż gdybyś niechodził do szkoły niesiedział byś na forum bo byś nieumiał czytać pisać itp.

18 Gru 2005, 16:59

Ja tam nauczyłem sie jako tako obsługiwać komputer bez szkoły jak i pewnie wiekszosc osob. Wiec sam nauczył bym sie pisac czytac, kupił bym sobie ksiazki do tego co by mnie interesowało ale studiował bym je jak mi by sie zechciało a nie codziennie 7h w szkole a 4 z tego to jakies pierdoły. Ale klasy podstawówki mogli by zostawic 6 lat nie duzo a z tego co pamietam niezłe zieje odchodziły i nikt nie patrzył na oceny:D

18 Gru 2005, 20:32

iwan10 napisał(a):Ja tam nauczyłem sie jako tako obsługiwać komputer bez szkoły jak i pewnie wiekszosc osob. Wiec sam nauczył bym sie pisac czytac, kupił bym sobie ksiazki do tego co by mnie interesowało ale studiował bym je jak mi by sie zechciało a nie codziennie 7h w szkole a 4 z tego to jakies pierdoły. Ale klasy podstawówki mogli by zostawic 6 lat nie duzo a z tego co pamietam niezłe zieje odchodziły i nikt nie patrzył na oceny:D

Gdyby wszyscy wyszli z takiego założenia jak ty to z jakich książek byś sie uczył? Przecież nikt by ich ie napisał ponieważ tak samo jak ty miał by naukę w d...e :P

A osobiście uważam że jak pójdziesz do roboty szybciutko zmienisz zdanie. To gwarantowane jak kredyty które kiedys weźmiesz he he :roll:

18 Gru 2005, 23:50

No może i zmienie zdanie bo nie wiem czy bedzie gorzej ale wiem ze narazie jest zle. A co do ksiazek to znam pare osob ktore lubia sie uczyc wiec pewie to oni by pisali ksiazki, jesli by jeszcze kase za to dostawali to czemu nie...

18 Gru 2005, 23:53

co ja sie bede rozpisywał poprostu napisze
NIE !

A co do tego że lepiej do szkoly niż do pracy ale w pracy przynajmniej chodzisz i coś zarobisz. Jak ja bym dostawal z 10zł za dzień to bym mial frekfencje 100% ani jednej godziny opuszczonej. a tak to chodze i siedze jak na niemieckim kazaniu, bo oni mówią do mnie a ja nic nie kapuje.

19 Gru 2005, 00:07

Tlenowy kreatywności troszkę :twisted:

Pożyjesz wspomnisz moje słowa :lol:

19 Gru 2005, 11:09

NIE
szkola jest nudna:D

19 Gru 2005, 13:43

A ja dla odmiany TAK ponieważ jak sie skończy rok szkolny do dostane troche kasy od rodziców dziadków itd. i później będzie problem żeby znajść prace taką jak bym chciał.
Wyślij odpowiedź