Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Ludzie mają pomysły -głupota nie zna granic

08 Sie 2007, 11:56

Witam ;d Bardziej letnich instalkowców zapraszam do obejrzenia tego filmiku:

http://ziza.ru/2006/05/26/chlenom-v-rozetku-idiot.html

Jest cenzura... więc nie ma w filmie nic super zakazanego...

MASAKRA <lol>
Ostatnio edytowany przez kukaszr, 08 Sie 2007, 12:26, edytowano w sumie 1 raz

08 Sie 2007, 12:08

Nie można być bardziej pełnoletnim tak samo jak nie można być trochę w ciązy (choć patrząc co sie dzieje z koalicją to zaczynam w to wątpić :/) więc obejrzałem.Ale koleś musiał mieć inteligencje, żeby tak narażać swą oznakę męskości...:D co za ludzie...

08 Sie 2007, 12:29

Snoopy1 napisał(a):Nie można być bardziej pełnoletnim tak samo jak nie można być trochę w ciązy (choć patrząc co sie dzieje z koalicją to zaczynam w to wątpić :/) więc obejrzałem.Ale koleś musiał mieć inteligencje, żeby tak narażać swą oznakę męskości...:D co za ludzie...

Pani w szkole tłumacz: Całość... można ją podzieić na np. dwie połowy ale nie ma większej połowy ani mniejszej połowy połowy muszą być równe! Ale teraz gdy to mówie większa połowa klasy mnie nie słucha!

Nie filozofuj ;]

08 Sie 2007, 13:19

buehehehe jak mu nie szkoda :P

08 Sie 2007, 14:25

Koleś dobrze zrobił, przysłużył się ludzkości - dzięki temu nie spłodzi syna, który z pewnością byłby obdarzony podobnym poziomem inteligencji :mrgreen:

08 Sie 2007, 15:25

Zabrakło tu magicznego słowa "Dla" na początku zdania a to zmienia sens (jak dla mnie) i daltego tak napisałem.A teraz widze edit zrobiłeś :P :D Ale nie kłóćmy sie :) Każdy myśli inaczej :D

08 Sie 2007, 16:17

hehehe jaki as ;] :D

08 Sie 2007, 20:16

borze debile :D

08 Sie 2007, 20:58

Mnie kiedyś kopło 230V ale nie w to miejsce :lol:
skąd się biorą tacy debile ?? :shock:

08 Sie 2007, 21:40

JEDREK napisał(a):skąd się biorą tacy debile ?? :shock:

tacy rodzą się co minute :lol:

08 Sie 2007, 22:24

1 proste słowo określające tego gościa to DEBIL.

08 Sie 2007, 22:42

rumun napisał(a):Koleś dobrze zrobił, przysłużył się ludzkości - dzięki temu nie spłodzi syna, który z pewnością byłby obdarzony podobnym poziomem inteligencji :mrgreen:

Miejmy nadzieję, że na tyle mocno oberwał, iż będzie tak jak mówisz :twisted:
Poza tym wydaje mi się, że ten "występ" to była nieudolna próba naśladownictwa wyczynów grup jak "Jackass', czy też "Wild Boyz". Gość się naoglądał, wymyślił dziwny trick i myśli że w taki sposób zaistnieje. Facet jest śmieszny, ale nie zabawny

08 Sie 2007, 23:00

Mnie tylko raz trzepło gdy trzymałem świece od motoru a ziomek kopnął w rozrusznik ;] ale prąd był raczej o 100% mniejszy niż ten w kątakcie ;d

apropo:

http://www.milanos.pl/video.php?cat=1&id=1881

Albert Einstein kiedyś powiedział: Wszechświat i głupota są nieskończone... ale jednak to pierwsze jest chyba ograniczone

;p

08 Sie 2007, 23:24

Powiem tak:, Co Za Kretyn

a co do drugiego filmiku też jest dobry :)

09 Sie 2007, 21:05

nie ma co blondynki w każdym razie większość to debilki !!!!
Wyślij odpowiedź