Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Mały problem z Tibia

03 Cze 2007, 12:49

tibią.
Tak wiem wiem "Tibii Stop", ale też "Oświeć ciemnego", tak więc proszę :P
Mam kompa Sempron 2200+ 1,5ghz , Radeon 9250 , 256 mb ram i mam pytanie dlaczego mi ta cholerna gierka laguje bo wiem, że to przez tego dziada a nie przez internet bo internet mam 1024 kb/s (nie jest to radiowka ani neostrada jest to VectraNet :P) Proszę o odpowiedź jeśli ktoś ją zna oczywiście ;p
Ostatnio edytowany przez Mefisto, 03 Cze 2007, 14:01, edytowano w sumie 1 raz

03 Cze 2007, 13:46

Regulamin pkt.11
Każdy temat powinien odzwierciedlać treść wątku. Niedopuszczalne jest tworzenie tematu np. o treści "Pomóżcie", "Uwaga mam problem!, czy chociażby "123daiukjmdadewid302czddepqe084kd".

03 Cze 2007, 14:05

To jak pomożecie? :D

Re: Mały problem z...

03 Cze 2007, 20:59

Mefisto napisał(a):tibią.
Tak wiem wiem "Tibii Stop", ale też "Oświeć ciemnego", tak więc proszę :P
Mam kompa Sempron 2200+ 1,5ghz , Radeon 9250 , 256 mb ram i mam pytanie dlaczego mi ta cholerna gierka laguje bo wiem, że to przez tego dziada a nie przez internet bo internet mam 1024 kb/s (nie jest to radiowka ani neostrada jest to VectraNet :P) Proszę o odpowiedź jeśli ktoś ją zna oczywiście ;p
Grasz na "Tibia Open Server (OTS)" Czy na zwykłej tibi gdzie sie zakłada konto na tibia.com :)? i powiec na jakim świecie grasz... ponieważ ostatnio na tibi zostały atakowane servery przez atak DoSS i na tiba.com pisało ze bendą występować liczne lagi i kicki :)

04 Cze 2007, 00:55

Nie gram na ots gram na serwie na ktorym inni lagow nie maja a ja mam te jeszcze sprzed ataku dods

29 Lip 2008, 00:45

hmm a jaki masz ping bo nawet jesli net masz ok wszystko zalezy od pingu. A komp zadko ma wine pozniewaz tibia potrzebuje 256ram 200mega na dysku fakt ze procko zerna ale to napewno nie to

31 Lip 2008, 15:48

Mataxon napisał(a):hmm a jaki masz ping bo nawet jesli net masz ok wszystko zalezy od pingu. A komp zadko ma wine pozniewaz tibia potrzebuje 256ram 200mega na dysku fakt ze procko zerna ale to napewno nie to

Dokladnie, to nie zalezy od predkości internetu, ja rózniez gram w tibie, mam 1 mb predkosc, dosyc dobrego kompa bo niedawno kupowalem i czasami strasznie laguje, powod jest w serverze na ktoreym grasz, np. na moim serverze bardzo czesto laguje wszystkim czaczom w tym samym czasie, kicki, freezy itp.
Wyślij odpowiedź