Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Re: Manager Piłkarski Online

27 Cze 2011, 10:58

Polecam również sprawdzić ten projekt: moja11.pl

Dobrze zapowiadający się menadżer online oparty o Ekstraklasę

Cytat ze strony głównej:
"PROWADŹ WŁASNĄ WIRTUALNĄ DRUŻYNĘ ZŁOŻONĄ Z ZAWODNIKÓW
POLSKIEJ EKSTRAKLASY ORAZ POWIĘKSZAJ SWÓJ KLUBOWY BUDŻET,
TYPUJĄC MECZE W LIDZE TYPERÓW.
WYBRANI PRZEZ CIEBIE ZAWODNICY,
ZDOBYWAJĄ PUNKTY W PRAWDZIWIE
ROZGRYWANYCH MECZACH.ZDOBĄDŹ
JAK NAJWIĘKSZĄ LICZBĘ PUNKTÓW!
JEDŹ NA AJAX AMSTERDAM!"

pozdrawiam

29 Cze 2011, 15:01

Ja za to gram w "Top Eleven". Menedżera piłkarskiego którego można odpalić po przez konto na facebooku. Interfejs gry jest bardzo prosty i intuicyjny. Dla takiego laika jak ja w tego typu grach (jest to moja pierwsza przygoda z tego typu gatunkiem) to na prawdę świetna opcja. Odnosić sukcesy w tej grze nie jest wcale tak trudno pomimo tego, że ci którzy płacą mogą kupić lepszych piłkarzy. Ja oczywiście gram za darmo i zbieram "Tokeny" w każdy możliwy darmowy sposób. Tokeny to punkty za które można kupować zawodników i przyspieszać udoskonalanie stadionu. Obecnie gram 5 sezon i do moich sukcesów można zaliczyć:

* Finał LM
* Mistrzostwo Ligi
* dwa Wicemistrzostwa i zapowiada się trzecie :)

Fajne jest to że odpowiednia poukładana drużyna z pilkarzami na poziomie 3 gwiazdek może wygrać z drużyną sześciogwiazdkową.

Linka nie podam bo aplikację znajdą tylko Ci, którzy posiadają konto na FB.

09 Sie 2011, 00:42

Ja swego czasu trafiłem na PowerPlayManager
Są tam obecnie dwa sporty w pełni grywalne piłka nożna i hokej.
Obecnie w przygotowaniu jest dużo więcej sportów w tym F1. Gra cały czas się rozwija i myślę, że jest godna polecenia.

09 Sie 2011, 12:05

Ja mogę polecić -> http://game.goalunited.org/loader.php. Nie gram osobiście, ale wszyscy w okolicy w to grają, więc tragiczne raczej nie jest :) .

09 Sie 2011, 16:50

kominekl napisał(a):Ja mogę polecić -> http://game.goalunited.org/loader.php. Nie gram osobiście, ale wszyscy w okolicy w to grają, więc tragiczne raczej nie jest :) .

Daj spokuj. Przez ok. 2 lata (łącznie) grałem w goalunited. Przez to że gra zrobiona jest we flashu to mi się komp gotuje. Po za tym jest mało opcji dotyczących taktyki. Plusem jest to że gra (grało) tam sporo ludzi, w tym także z Polski.

09 Sie 2011, 18:01

Grywalność to duży Plus ;) .

09 Sie 2011, 19:50

kominekl napisał(a):Grywalność to duży Plus ;) .

Mnie odrzuca interface, ciężko mi się w tym połapać. O dziwo nie miałem takich problemów w Football Manager, nawet na początku przygody z tą serią. Tutaj się po prostu gubię. Goalunited pod tym względem jest dla mnie chyba najlepszy co nie oznacza że mi się podoba, po prostu pod tym względem, pozostałe gry są słabsze.

16 Sie 2011, 00:21

Wszystkie z tych wymienionych menadżerów via www są dobre ale najlepszy jest menadzerpilkarski.pl prosta obsługa konta mecze są codziennie 1 tydzień w grze to 1 dzień w RL. Mecze rozgrywane są o 00:00 a wyniki do 05:00 są już widoczne.

więcej informacji na temat tego menadżera możemy znaleźć na : [strona nie istnieje]. zachęcam do gry i pozdrawiam!

05 Wrz 2011, 10:15

Nawiązując do tematu, pragnę zaprezentować, darmowego managera piłki nożnej, pt. Matchday. Pobieramy stąd:
https://www.instalki.pl/gry/download/sy ... chday.html

08 Wrz 2011, 17:29

Zdecydowanie polecam https://www.powerplaymanager.com/r818629
gra jest bezpłatna i zmożliwością wybrania języka :)
grałem w różne managery, m.i te które wymieniliście i wszystkie nudziły mi się już po około miesiącu gry.
w tego managera gram już 3 miesiące i nadal mi się nie znudziło. rozbudowany interfejs, możliwość rozbudowywania różnych obiektów na stadionie, możliwość stworzenia proporczyków, strojów, logo drużyny. Indywidualny trening każdego zawodnika w cechy które sami wybieramy no i oczywiście pomoc ze strony "helperów" w każdej sytuacji...
transfery co prawda dozwolone są dopiero po zdobyciu 11pkt doświadczenia, ale mi udało się to po siedmiu dniach gry ;)

pozdrawiam

31 Paź 2011, 12:32

polecam tego managera http://www.gokickoff.com . Jest to nowy manager. Jest tam najwięcej opcji taktycznych ze wszystkich managerów:) Jest niczym Football Manager :)

31 Paź 2011, 20:36

kelylym napisał(a):polecam tego managera http://www.gokickoff.com . Jest to nowy manager. Jest tam najwięcej opcji taktycznych ze wszystkich managerów:) Jest niczym Football Manager :)

Reklama?

Football Manager jest chyba najlepszą tego typu grą. Goalunited jest ciekawy, szkoda tylko że chęć zysku aż tak mocno zaślepiła twórców. Żeby móc konkurować trzeba inwestować realne pieniądze.

29 Kwi 2012, 16:51

Wypróbowałem kilka gier tego typu i ostatnio wciągnęło mnie w Trophy Manager. Może nie ma zaawansowanego edytora taktyk, ale sporo dzieje się na tle ekonomicznym. Do tego mecze praktycznie codziennie(liga, puchar polski, liga towarzyska) i najważniejsze gra dużo ludzi i struktura ligi jest taka jak w Polsce.

03 Gru 2012, 16:37

Zdecydowanie goalunited 2013. Oprawa graficzna we flashu - świetna, przejrzysty interfejs, wiele opcji, masa grających ludzi.
Link do gry - zalozenie konta przez zaproszenie = bonusy, wiec zaczynać :)

03 Gru 2012, 17:44

omode napisał(a):Zdecydowanie goalunited 2013. Oprawa graficzna we flashu - świetna, przejrzysty interfejs, wiele opcji, masa grających ludzi.
Link do gry - zalozenie konta przez zaproszenie = bonusy, wiec zaczynać :)

Bonusy:
Zapraszaj znajomych do gry w goalunited i odbieraj wspaniałe nagrody!
- Jak tylko Twój znajomy osiągnie 17 poziom kariery otrzymasz Pakiet Promo (niewymienny).
- Gdy znajomy osiągnie 25-ty poziom, otrzymasz tyle GU GWIAZD, ile zakupił on do tej pory (maks. 5000 GU GWIAZD).
- Również Twój znajomy otrzyma darmowy Pakiet Promo
(jak tylko osiągnie 25 poziom kariery).

Mam konto w tej grze. Mogę co nieco o niej napisać. Gra jest darmowa (nikt nie zmusza Nas do wydawania realnych pieniędzy), jeśli jednak chcemy coś osiągnąć (walka o 1, 2 ligę) to bez ładowania kasy szans raczej nie mamy.

Co możemy zdobyć za realne pieniądze (kupując GU GWIAZDY)?

Przyspieszać rozwój piłkarzy - do kupienia są już budynki dzięki którym zawodnicy mają bonus 10% podczas treningu: bramkostrzelności oraz podań
Zwiększyć pojemność stadionu oraz frekwencję kibiców na meczach o 7%
Wymieniać przychodzącą (co tydzień) ofertę sponsorską - każdą można raz, ulepszenie "centrum biznesowe", dodatkowo codziennie można dokupić maksymalnie 3 dodatkowe oferty za 200 GU Gwiazd każda, które możemy "bezpłatnie" wymienić dzięki ulepszeniu "centrum biznesowe"
Skrócić obserwację juniora o 1,5 tygodnia
Wszystkie ulepszania (z wyjątkiem juniorów oraz pojemności stadionu) wygasają po 365 dniach! Taki model abonamentowy.
Dochodzą jeszcze karty, których jest +/- 52. Dzięki nim możemy przyspieszać rozwój piłkarzy (dodatkowe treningi umiejętności, kondycji, talentu, odpoczynek...), reagować na wynik podczas meczu (zwiększać lub zmniejszać zaangażowanie, zamurować bramkę bądź też zaatakować... w trakcie meczu można użyć tylko jednej karty, chyba do 45 minuty meczu można dokonać wyboru).

Jedyny plusy jakie mi przychodzą do głowy to ładny interfejs.

EDIT:

Dodano kolejne ulepszenie w zamian za kasę: bonus treningu 1na1, +10%, za +/-30 zł. Tyle samo kosztują pozostałe ulepszenia (trening bramkostrzelności oraz podań), zwiększenie pojemności stadionu o 7% jest droższe o ok. 10zł.
Wyślij odpowiedź