witam
czy znacie jakąś grę typu Football Manager online. Obecnie gram w
GoalUnited, ale muszę przyznać że pomimo wprowadzenia nowych opcji gra nie jest zbyt udana. Jaką gre moglibyście mi polecić.
Prosiłbym o wrzucenie screenów, krótki opis, i waszą opinię.
w GU brakuje mi kilku opcji.
tak wygląda GoalUnited:
w tej grze brakuje mi głownie opcji dotyczących treningu, nie ma możliwości ustawienia go dla danych formacji, po co napastnik ma trenować bronienie, a bramkarz strzały?
ciężko znaleźć dobrych szkoleniowców.
brak ustawienia kilku opcji taktycznych np. grę presingiem + grę skrzydłami + żeby nastawienie było ofensywne, obecnie można wybrać tylko jedną z 7 opcji.
mały skład, nie można kupić więcej niż 25 piłkarzy, ale na szczęście trenujemy jeszcze Juniorów.
....
jest jeszcze trochę braków, ale to tylko prosta gra online
do plusów można zaliczyć głównie możliwość rozbudowy stadionu, zaczynamy mając boisko na 3000 miejsc, można wybudować stadiom albo "dorobić" więcej miejsc, poprawić komfort, murawa się niszczy więc też trzeba ją "naprawiać", stadionów jest kilka, zaczynamy od boiska, później mały stadion, następnie średni stadion a dalej jeszcze nie doszedłem.
brak sezonu transferowego, zawodników można kupować cały sezon (takie małe ułatwienie)
sponsorzy, nie zawsze mamy jakiegoś, a bez dobrego czeka nas bankructwo.
...
gra tu naprawdę dużo osób, Są kraje kótre podzielone są na ligi, np. Polska składa się z 9 lig, które podzielone są dodatkowo na dywizje, np. liga Polska 8.904 (obecnie jestem w tej)
TYLKO DARMOWE no i najlepiej po polsku, może być nawet po angielsku.
przepraszam że wrzucam tyle screenów, ale chcę pokazać szatę graficzną GU.
Ostatnio edytowany przez
Piskorz, 03 Lut 2009, 21:23, edytowano w sumie 1 raz