Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

*mdf

08 Wrz 2005, 15:53

Mam problem, ściągłem gre Max Payne z www.tdt.org.pl, ale zamiast pliku instalacyjnego *exe mam plik *mdf, jak mam zainstalować tą gre :D

09 Wrz 2005, 08:52

kiedyś nie mogłeś odtworzyć filmu, teraz nie wiesz jak zainstalować grę - kolego pomyśl trochę :roll: :roll: :D

09 Wrz 2005, 16:25

Bo sciągłes obraz płyty. Użyj alkochola do emulacji napedu cd albo nagraj to na cd. Myśłałem że jestes Yoo! troche madrzejszy.

09 Wrz 2005, 21:28

Mac, dzięki Ci bardzo wszyscy wiemy, że jesteś najmądrzejszy na świecie i znasz odpowiedzi na każde pytanie :twisted: nie znasz mnie osobiście, to nie wyskakuje z textami ".....Myśłałem że jestes Yoo! troche madrzejszy", (ale dzięki bo przynajmniej wiem co jest nie tak), a co do rycho71, to kolejny ideał się znalazł, stary forum jest po to, żeby pomagać komuś rozwiązywać problemy, skoro nie znasz na mój odpowiedi, to nie wypowaidaj sie wogole, bo tylko zaśmiecasz forum :evil:

10 Wrz 2005, 03:00

gdyby wszyscy wszystko wiedzieli .... :!:mdf/*.mds -> Pliki z rozszerzeniem .lcd są tworzone przez emulator Fantom CD . wejdz a dowiesz sie wiecej http://www.cdrinfo.pl/software/stronafa ... 2081192850 :wink:

10 Wrz 2005, 17:56

1.Nie wiem po co sprawe komplikować...
2.Nie z kazdym emulatorem cd każda gre zainstalujesz...

10 Wrz 2005, 18:40

Yoo! napisał(a):Mac, dzięki Ci bardzo wszyscy wiemy, że jesteś najmądrzejszy na świecie i znasz odpowiedzi na każde pytanie :twisted: nie znasz mnie osobiście, to nie wyskakuje z textami ".....Myśłałem że jestes Yoo! troche madrzejszy", (ale dzięki bo przynajmniej wiem co jest nie tak), a co do rycho71, to kolejny ideał się znalazł, stary forum jest po to, żeby pomagać komuś rozwiązywać problemy, skoro nie znasz na mój odpowiedi, to nie wypowaidaj sie wogole, bo tylko zaśmiecasz forum :evil:

wystarczyło uzyć "szukaj" i wpisać "mdf" bo temat był juz poruszany na forum

:arrow: http://www.instalki.pl/forum/viewtopic. ... hlight=mdf
ale ty jak zwykle liczysz na łatwiznę :idea: :wink:
Wyślij odpowiedź