TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

megaupload

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

megaupload

Postprzez deamon » 22 Kwi 2007, 12:53

PostUA:

dlaczego nie moge przez niego sciagac. Pisze mi
download limit execed

A później na natęniej stronie pisze
Na Twój adres IP 195.205.***.** pobierany jest właśnie 250800000-bajtowy plik RAR. Prosimy o zakończenie trwającego pobierania przed rozpoczęciem nowego. Jeśli pobieranie zostało przerwane niedawno, spróbuj ponownie za kilka minut. Połączenie pobierania mogło jeszcze nie zostać zakończone. Jeśli 195.205.***.** nie jest Twoim adresem IP, być może dzielisz bramkę proxy lub NAT z innymi użytkownikami. Jeśli w przeglądarce skonfigurowano proxy HTTP, wyłącz je i spróbuj ponownie. Jeśli nie posiadasz skonfigurowanego proxy, użycie innego portu pobierania może pozwolić na obejście proxy Twojego usługodawcy internetowego. Jeśli widzisz poniżej swój prawdziwy adres IP, wybierz go i spróbuj pobieranie ponownie:

Tylko jeszcze w tym problem ze ja od 2 dni nic nie sciagalem
Jeżeli ci pomoglem to daj mi +
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez Bozz » 22 Kwi 2007, 15:04

PostUA:

A nie masz z kimś dzielonego neta?
Jeśli widzisz poniżej swój prawdziwy adres IP, wybierz go i spróbuj pobieranie ponownie

Wybierz inne i spróbuj
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez deamon » 22 Kwi 2007, 20:06

PostUA:

mam siec LAN. A ztym wybieraniem wybralem inne i nie chodzilo
Jeżeli ci pomoglem to daj mi +