Rozmowy na tematy związane z muzyką. Albumy, recenzje itp.
15 Sie 2006, 21:08
Ostatnio w moim mieście był MEZO chciałbym wiedzieć co o nim sądzicie bo według mnie to wieśniak.(bez urazy)
15 Sie 2006, 21:19
$am jestes wieśniak !!! Mezo jest spoko !!!
15 Sie 2006, 22:02
nie lubie hip - hopu, a tymbardziej meza...
15 Sie 2006, 22:05
a kto powiedział ze mezo to hip-hop?
HIP-HOP-OLO
KIEDY SIE LUDZIE NAUCZą...
to może verba to też hh co? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
15 Sie 2006, 22:09
banan napisał(a):a kto powiedział ze mezo to hip-hop?
HIP-HOP-OLO
KIEDY SIE LUDZIE NAUCZą...
to może verba to też hh co? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kurde zaskoczyles mnie... juz sam nie wiem, ale wiem, ze nie lubie wszystkiego zwiazanego z hh...
16 Sie 2006, 02:25
Wieśniak,to mało powiedziane.
Mezo to syfff i nic więcej.
Nawet na HHPolo to się nie nadaje.
pzdr.
16 Sie 2006, 13:31
wojtas1125554 napisał(a):Mezo to ciota
Skąd wiesz znasz jego orientacje? Nie można wyzywać kogoś tylko dlatego, że produkuje kicz, który jest ciężkostrawny. To uwłaszcza tylko twojej osobie.
darek.pc robisz burdel w każdym temacie. Chcesz pokazać jaki to nie jesteś? Powiem Ci jesteś żałosny, same bluzgi i głupoty z takim poziomem szukaj akceptacji w gronie ludzi na takim samymy niskim poziomie, bo tu nie znajdziesz nikogo.
16 Sie 2006, 14:32
Ja do meza nic nie mam. Szanuje każdego muzyka, bo ma prawo robic taki szit. Nie słucham jego piosenek, bo są denne i nudne. Ale nie mam po co go wyzywać.
16 Sie 2006, 15:34
Przestrzeń napisał(a):Ja do meza nic nie mam. Szanuje każdego muzyka, bo ma prawo robic taki szit. Nie słucham jego piosenek, bo są denne i nudne. Ale nie mam po co go wyzywać.
zgadzam sie w 100% tez nic do niego nie mam ale go nie slucham i tyle
16 Sie 2006, 16:13
też bym do niego nie miał gdyby nie mówił, że robi RAP, bo z rapem jego denna muza nie ma nic wspólnego. Gdyby powiedzal 'Tak, robie hip hop polo' to bym go szanował i nic nie mial. Tak samo z Verbą,lubie akurat ich, ale sami przyznali, że nie robią już HH tylko "przyjemny POP"
p0zdr0
16 Sie 2006, 19:15
pp3088 napisał(a):
Skąd wiesz znasz jego orientacje? Nie można wyzywać kogoś tylko dlatego, że produkuje kicz, który jest ciężkostrawny. To uwłaszcza tylko twojej osobie.
darek.pc robisz burdel w każdym temacie. Chcesz pokazać jaki to nie jesteś?
W sumie to masz racje ale np. Kolo na koncercie chwalił się jak się narąbał dzień wcześniej wszedł na scene z piwem i ciągle pił
19 Sie 2006, 19:03
Przestrzeń napisał(a):Ja do meza nic nie mam. Szanuje każdego muzyka, bo ma prawo robic taki szit. Nie słucham jego piosenek, bo są denne i nudne. Ale nie mam po co go wyzywać.
Ale zauwaz, że zarobia na tym duzy hajs... walac w duze H.
19 Sie 2006, 23:48
Mezo- Niech robi swoje ale nie pod hasłem HIP-HOP czy RAP.Paranoja
Verba- Jak slysze ją w radio to zmieniam stacje. Ich muzyka nadaje sie na KINDERPARTY !!
20 Sie 2006, 12:06
Dla mnie to jest chore nazywanie kogoś ciotą czy czymś po tym jaką muzykę słucha. Ja tam mam to gdzieś jakiej muzyki kto słucha.
Ja słucham Rocku i czasem Metalu, mój starszy ostrego Punk'a a matka muzyki alternatywnej i co? Jakoś mogę z ttym wytrzymać

.
A co do samego Mezo. Jego muzyka mocno odbiega od hip-hiopu z reszta jak wiele zespołów dziś. Co raz bardziej robi się z tego Pop.
20 Sie 2006, 13:22
MEZO?? wy się z niego śmiejecie
jakbyście mieszkali tam gdzie ja i jeszcze jedek użytkownik forum i byście wiedzieli co to za koleś MASSEY tak na siebie mówi, udaje wielkiego czarnucha, łańcychy i tak dalej, zawsze łęb w góre jak jakiś czarnuch. jakbyście go zobaczyli to byście chyba się poszczali ze śmiechu
koleś też śpiewa, no przynajmniej tak mu się wydaje

wielki "czarnych" brecha na całej lini

.....
@Crock
weź się wypowiedz o MASSEYu