Tematy związane z telefonią komórkową.
15 Gru 2011, 14:05
W maju tego roku pojawiły się pierwsze pogłoski na temat możliwości kupna oddziału telefonów firmy Nokia przez jej najbliższego obecnie partnera, Microsoft. Pogłoski te pojawiły się znowu. Tym razem cytowany przez Bloomberg przedstawiciel Danske Banku twierdzi, że „producent telefonów komórkowych może sprzedać dział smartfonów firmie Microsoft Corp.”
Więcej:
http://www.instalki.pl/aktualnosci/hard ... nokii.html
15 Gru 2011, 17:21
Pogłoski rzeczywiście słychać już od dawna, jednak nie wiedziałem, że to rzeczywiście się dzieje. Myślę jednak, że Finowie łatwo się nie dadzą podkupić.
15 Gru 2011, 23:00
Słychać już było od dawien dawna o problemach finansowych w Nokii. Moim zdaniem dojdzie do sprzedaży, przejęcia bądź podziału firmy na kilka mniejszych spółek, jak w przypadku Motoroli, której głównym właścicielem jest w tej chwili Google. Warto zaznaczyć, że to kolejna znana, skandynawska firma, która ma problemy finansowe. Wcześniej Saab, a jeszcze przed nim Volvo sprzedane zostały Chińczykom.
16 Gru 2011, 05:49
Najgorszy jest jeden fakt, mianowicie w takim tempie na każdym kroku google będzie obecne.
16 Gru 2011, 11:51
Palacio napisał(a):Warto zaznaczyć, że to kolejna znana, skandynawska firma, która ma problemy finansowe. Wcześniej Saab, a jeszcze przed nim Volvo sprzedane zostały Chińczykom.
Tak, ale z tego co wiem to Volvo Truck Szwedzi na szczęści sobie zostawili
16 Gru 2011, 13:51
Fajnie ze kupia ale zeby to nie byly jakies dziwaczne te telefony takie jak robila do tej pory np. motorola
16 Gru 2011, 16:14
Mirahz napisał(a):Palacio napisał(a):Warto zaznaczyć, że to kolejna znana, skandynawska firma, która ma problemy finansowe. Wcześniej Saab, a jeszcze przed nim Volvo sprzedane zostały Chińczykom.
Tak, ale z tego co wiem to Volvo Truck Szwedzi na szczęści sobie zostawili
Zostawili
.