Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Mieszanie się Polski w nieswoje sprawy...

15 Mar 2006, 22:05

Co o tym myślicie?? Podoba Wam się to jak nasi politycy i cały rząd włazi w du** np. Bushowi?? Co myślicie o tym, że nasi żołnierze narażają swoje życie w Iraku?? Wogóle co sądzicie o naszym nowym rządzie i prezydencie..?? Interesuje mnie poznanie waszego zdania na ten temat..
Może taki post już był, ale go widocznie przeoczyłam..

15 Mar 2006, 22:24

moim zdaniem polski rzad jest do d***

Po cholere nasi zolnierze maja ginac w Iraku.
Rozumie jak by bronili swojego kraju ale ich!!!!! To sie KUPY nie trzyma

POZDROWKA

15 Mar 2006, 22:31

polacy juz tacy są... nic na to sie nie poradzi ;) z drogiej strony mozna pomyslec ze skoro my pomagamy usa to oni nam pomoga jak zajdzie jakis konflikt z rosją <co jest mozliwe>... a wtedy pewnie będzie z ameryki pomoc taka jak podczas 2 wojny z strony angli i francji :shock:

15 Mar 2006, 22:38

całkowicie się z Tobą zgadzam, tylko nie rozumiem dlaczego Polacy są tacy naiwni..

23 Mar 2006, 14:08

dlaczego nikt nie chce sie wypowiadac na ten temat?? Nikt nie ma własnego zdania?? A moze nikt sie nie odważy wypowiedziec na ten temat?? :D

23 Mar 2006, 15:19

Jaki rząd? Jaki prezydent ? :twisted:

W tym kraju rządzi szara eminecja polityki wielki kaczor Jarosław.

Z tego co się wyprawia w tej chwili na tzw. scenie politycznej, najwięcej uciechy mają kabarety bo trudno jest byc poważnym w niepoważnych czasach.

Śmieszne i smutne zarazem.

A co do naszej interwencji w Iraku, niestety powiedzieliśmy A, trzeba więc powiedzieć B. Naobecywali sobie nawzajem Kwach i Busch gruszek na wieżbie i trzeba ciągnąć tę farsę , ale jak długo jeszcze nie wiem.

Dzięki temu Polacy jako naród przez wiele lat okupowany, dowiedział się jak to jest okupować. :roll:

Ale czy było nam to do czegokolwiek potrzebne ?????

25 Mar 2006, 15:44

Ludzie, nie jesteśmy na Białorusi, w Polsce można mieć <jeszcze> swoje prywatne zdanie..

25 Mar 2006, 16:09

Jak bym był zołniezem sam bym do iraku pojechał. Niezłe wczasy, wnukom bym miał co opowiadać :P no i kasa za to niezła. A ze z narazeniem zycia to w koncu na cos trzeba umrzeć... :)
Ale to była polityka starego rządu. O nowym sie wole nie wypowiadac bo nie wiem jak to kulturalnie ująć.

W takiej sytuacji zwykły szary obywatel nic nie moze, tutaj trzeba dobrego snipera!!!

27 Mar 2006, 23:14

Politycy to nic innego jak zalegalizowana MAFIA (Ręka rękę myje) Takie jest moje zdanie ! :twisted:
Wyślij odpowiedź