Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Miniaturowy pulpit

21 Sty 2012, 00:16

Tak jak w temacie nie wiem jak powiększyć pulpit... Wszystko prócz ikonek jest miniaturowe i to bardzo miniaturowe, nawet lupa nie pomaga. Macie jakieś pomysły co mogę zrobić z tym fantem, nie mogę wziąć ppm -> właściwości -> ustawienia i tam zmienić rozdzielczości, ponieważ wszystko jest tak miniaturowe, że się nie da, może jest jakaś komenda lub coś z tych rzeczy?? Proszę o szybka pomoc, aha ss jest nie możliwy, bo to komputer kolegi, który mieszka na innym osiedlu i nie posiada internetu.
Ostatnio edytowany przez mateo8898 25 Sty 2012, 19:33, edytowano w sumie 2 razy
Powód: Poprawa pisowni

Re: miniaturowy pulpit

21 Sty 2012, 10:50

Podałeś za mało szczegółów. Nie wiemy m.in.: jaki posiadasz system operacyjny, czy problem pojawił się nagle, jaka jest pełna konfiguracja komputera, jaki masz monitor.

21 Sty 2012, 14:29

Zobacz, czy problem występuje w trybie awaryjnym.

21 Sty 2012, 17:05

tak w awaryjnym tez jest mini a nawet mikro sprzet jest dosc stary ale kolega i tak uzywa go do tv bo wynajmuje kawalerke:

pentium 4 2,8ghz,geforce 2 64mb riva tnt2,dysk 160gb,1gb ram plyty glownej niestety nie znam i nie mam jak sprawdzic

21 Sty 2012, 19:22

Palacio napisał(a):Nie wiemy m.in.: jaki posiadasz system operacyjny, czy problem pojawił się nagle.

Odpowiedz wreszcie na te pytania. Te kwestie są fundamentalne.

23 Sty 2012, 16:20

problem pojawil sie po przeniesieniu komputera z 1 miejsca do drugiego system windows xp

23 Sty 2012, 16:23

A czy przed ładowaniem systemu, np. w BIOS-ie też jest taki miniaturowy obraz???

23 Sty 2012, 16:28

nie tylko jak sie uruchomi system ja moze najlepiej zrobie formata?

Re: Miniaturowy pulpit

23 Sty 2012, 19:21

Jeśli miałbyś problem z utworzenie nowego konta po wejściu w system, możesz zrobić to odpowiednią komendą przed wejściem. Przeczytaj [url]ten[/url] artykuł (interesuje cię "net user /add nazwa_konta hasło").
Wyślij odpowiedź