Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
Kiedy minimalizuje program np. Guild War 2 instalka, która ściąga patche i całą grę to jak zminimalizuje to wolno się pobiera jedzie po 400kb a jak dam żeby instalowanie było na wierzchu to jedzie po 1 mb ;? Właśnie nie wiem czy to ustawienie komputera czy czego bo np. jakiś program utorrent pobieram coś i jak zminimalizuje program to w nim wolno pobiera jak dam na wierzch to normlanie Nie piszcie o co mi chodzi tylko o to że chcę ustawić żeby pobierało ta samą szybkością nawet jeśli zminimalizuje instalator pobierania!! Jak ktoś wystarczająco pomoże to wyśle mu wiadomość pw jeśli będzie chciał z kluczem do triala :] Oraz do gry Smite!!
No jak uruchomisz jakiś tam program, to później otwierasz menadżera zadań zakładka Procesy PPM na wybrany proces Ustaw priorytet. Aczkolwiek: 1. Nie ustawiaj dwóch najwyższych 2. Absolutnie nie wiem, czy coś to da A najlepiej to po prostu nie minimalizować okna Zdaje się, że u mnie też coś takiego było, że jak się na transfer nie patrzyłem, to też ciągło, jakby nie mogło