Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
03 Sty 2008, 18:23
Mam problem gram w moh:aa przez multi playera przez hamachi i jak wchodzę na server są lagi a oni nie mają lagów i wszystko wyłączone mieli co przeszkadza grać wie ktoś w czym problem bo ja w options multi player patrzyłem wszystko i lipa
26 Sty 2008, 10:29
zalezy jaki masz szybki internet, zazwyczaj ja miałem tak jak miałem w tle włączony program do sciągnaia plików albo gg nieyłączone , więc jak masz coś uruchomjone to wyłącz to. jesli ty sakladasz server to niech ktoś inny to zrobi i wtedy sprawdzisz czy przez server twój masz lagi czy to wina połączenia. opszukaj jakichś patchy do tego i powinno działać potem
pomogłem? daj plusika
26 Sty 2008, 14:51
Jakiego masz Antywirusa? Jeśli NORTONA lub G-DATE to proponuje je również wyłączyć.
26 Sty 2008, 18:03
wyłącz zapore windowsa programową też antywira ściaganie czegoś
moze być że musisz wylączyć filtracje pakietów QC w karcie sieciowej dajesz
stan
właściwości
na połaczeniach sieciowych
i odznaczasz ;p
26 Sty 2008, 21:45
Na tym forum
http://hamachi.pl/ powinienes cos znalesc na ten temat
01 Lut 2008, 19:46
Wystarczy,ze ustawisz w opcjach polaczenie na maksymalne zmniejszysz troszke rozdzielczosc/delate tutaj co chcesz no i pozamykaj nie potrzebne procesy w task manager. Jezeli to nie pomoze zrob defragmentacje twardziela/powylaczaj firewall'a i antywirusa bo one strasznie zwalniaja polaczenia internetowe i komputer...
01 Lut 2008, 20:00
Spróbuje Spalek
może coś z tego będzie
.