Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Monior LCD LG L1953S

15 Gru 2007, 18:24

|Witam ma taki problem posiadam monitor LCD LG L1953S i podczas uzytkowania nagle mi sie wylaczyl i ju z nie rea
guje co to znaczy ze sie zpalil czy co :/ mam go na gwarancji jak cos prosze o odpowiedz;(

15 Gru 2007, 18:28

A jakas dioda sie swieci czy zupelnie sie wylaczyl i nie daje oznak zycia ?
Bo jak tak to tylko serwis cie ratuje.

15 Gru 2007, 18:52

nic sie nie swieci zadna dioda :/ trudno dam go na reklamacje :/

15 Gru 2007, 20:01

DAGER napisał(a):nic sie nie swieci zadna dioda :/ trudno dam go na reklamacje :/

Masz gwarancje, to daj go do serwisu.

16 Gru 2007, 00:43

chcialo się LG teraz sie męcz ja bym na twoim miejscu powiedizeł że chcę Samsunga w tej cenia (a czemu bo mają najlepsze matryce)

16 Gru 2007, 14:20

hehe duzo czytalem i wszyscy co maja chwalili ten monitor :] i teraz musze wyslac ten monitor przez jakiegos kuriera UPS o co chodzi z tym kurierem powie ktos bo nigdy jeszcze nie wysyłalem tak niczego :(

16 Gru 2007, 16:42

heh

i tak dobrze ze wzioł LG a nie Hyundaia albo Daewoo :P

JA osobiscie wziął bym Belinea moim zdaniem sa najlepsze mialem stary monitor Belinei i ma ok.10lat i chodzi

nie wiem jak jest z tymi nowymi ale podejrzewam ze tez sa takie dobre

16 Gru 2007, 16:47

ja nie wiem co wy chcecie od LG.....bardzo dobra firma i tak naprawde nie droga.....ja głównie jak mam kupić jakiś sprzęt to wybieram LG bo mnie na niego stać i jestem z niego zadowolony....mam 2 monitory LG, cd-rom, dvd itd....i chodzi jak marzenie....

pzdr

16 Gru 2007, 17:03

JA od kompa mam tylko nagrywarkę LG i tez jestem zadowolony :D

16 Gru 2007, 20:12

Prawdopodobnie upaliło się coś związanego z dostarczaniem napięcia... Mase takich rzeczy jest. Na gwarze go oddajesz i problem z głowy.

A "fachowców" od oceny monitorów, uprzedzam że to nie miejsce na te oceny.
Wyślij odpowiedź