Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

motocykl nr 1 na świecie

30 Cze 2014, 17:40

jaka marka motocykli waszym zdaniem jest najlepsza i czemu?
ja stawiam na kawasaki - bo ma styl, klasę i genialnie się na nich gna przed siebie

Re: motocykl nr 1 na świecie

30 Cze 2014, 20:20

Harley Davidson. I ogonie wszystkie choppery. W przeciwieństwie do błyszczący plastikowych "szlifierek" tak często spotykanych na naszych drogach.
Choppery są motocyklami z duszą.
Są to motocykle dla dojrzałych facetów, szanujących swoje życie o raz innych użytkowników ruchu, w przeciwieństwie do tych chłopców-oszołomów na ścigaczach co muszą zasuwać ponad stówkę na jednym kole przez centrum miasta aby się dowartościować lub podleczyć swoje kompleksy.

Ogólnie nie lubię motocykli.
Nie mam prawka na motocykl, ale jakbym miał wsiąść w przyszłości na jakiś jednoślad prócz rowera to tylko chopper - choć motocykle te są pierońsko drogie :D .

01 Lip 2014, 15:23

Kawa jest ok, ale nie można zapominać o innych japonczykach, które od niej nie odbiegają. Dobrych marek jest wiele. Poza tym trzeba sobie zadać pytanie jakie ma być przeznaczenie tego moto?

29 Lip 2014, 13:47

każda marka ma swoje plusy i minusy i trudno generalizować, która jest najlepsza, ode mnie na pewno duży plus dla Kawasaki za to, że oferują świetnej jakości maszyny przy stosunkowo atrakcyjnych cenach
Wyślij odpowiedź