Tematy związane z telefonią komórkową.
29 Kwi 2008, 10:31
Witam mam taki problem z moją motorolą że ona wogule nie łapie zasięgu i baterie jak ładuje to nie pokazuje mi się ikonka i jak odłącze od telefonu ładowarke to się wyłącza rano odpiołem go i miałem większą połowe baterii ale to na krótko trzyma odrazu mówie że softa wgrałem robionego z pewnego forum pzdro. Przypomne jeszcze że już długo mam tego softa tylko teraz mi coś telefon szfankuje nie jestem pewien czy to wina fona czy softa.
29 Kwi 2008, 10:59
Ciężko na odległość stwierdził co jest przyczyną dziwnych zachowań twojego telefonu. Może być to zarówno uszkodzenie software jak i hardware. W wielu egzemplarzach Motoroli, które przyjmuję na serwis ulega uszkodzeniu złącze baterii a wymiana jego to koszt 30-80 zł w zależności od modelu złącza. Co do zasięgu sprawa ma się o wiele gorzej rzadko kiedy pomoga wymiana złącza antenowego zazwyczaj przyczyna tkwi w czymś innym i ciężko jest powiedzieć w czym konkretnie do twojego egzemplarza bez sprawdzenia go.
29 Kwi 2008, 17:39
Musiał bym chyba z mienić softa bo od kąd go mam to sam się itunes włączał
i nie wiem dalej co jest grane bateria była full ucieszony po szedłem do kumpla daje mu telefon patrzymy bateria pusta ;( nie wiem co jest nie tak on
też ma tego softa i to samo mu się dzieje może ktoś zna dobry sposób jak baterie naładować?