Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Mount & Blade średniowieczna gra

08 Lis 2009, 10:55

Mount & Blade jest grą którą ciężko zaklasyfikować do jednego gatunku. Jest to gra akcji z elementami RPG, nic specjalnego? Dodajmy do tego jeszcze cechy gatunku charakterystyczne dla strategii oraz symulatora. Trudno wyobrazić sobie takie zestawienie, prawda? Jednak taka właśnie jest Mount&Blade. Jest to pierwsza gra w swoim rodzaju. Znaleźć można opinie porównujące Mount & Blade do najróżniejszych gier, od serii Total War do serii Gothic, poprzez Heroes czy chociażby Diablo. I właśnie to czyni Mount & Blade grą fenomenalną! Nowatorskie połączenie najlepszych cech RPG, gry akcji oraz strategi.

A teraz własnymi słowami jest to gra o bitwach średniowiecznych handlu itp każdemu może się spodobać

można ściągnąć wersje demo do 8 czy 7 lvl postaci ale istnieje możliwości pirackie ale nie będę o nich mówił

Kod:
http://uploading.com/files/861mdm7d/mountandblade_1011_setup.exe/

Re: Mount & Blade średniowieczna gra

18 Lis 2009, 21:38

Gra bardzo ciekawa, sam grałem do 7lvla, dalej nie mogę znaleźć patcha.
P.S. ZickFrid, podaj mi gg na PW :D

Re: Mount & Blade średniowieczna gra

05 Gru 2009, 22:15

Dodam, że wczoraj na sklepowych półkach pojawiła się nowa odsłona Mount & Blade: Ogniem i mieczem. Gra na silniku starej wersji, ale za to jest jeden wielki plus- można zagrać Polską (Rzeczpospolitą Obojga Narodów)!
Wyślij odpowiedź