Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Zablokowany temat

może nowi moderatorzy???

03 Wrz 2008, 23:17

witam ostatnio przez przypadek kliknąłem sobie na odnosnik moderatorzy i pomyslalem ze skoro juz tu jestem to zobacze ilu ich jest itp...i ku zdziwieniu zauważylem iz jest dwoch bardzo starych moderatorow ktorzy od "wiekow" sie nie logowali na forum tzn.:moderator
Adrian:Dołączenie:Czw Maj 13, 2004 6:04 pm
Ostatnia wizyta: -
oraz
Skóra
Dołączenie:
Wto Maj 11, 2004 4:17 pm
Ostatnia wizyta:
Wto Gru 26, 2006 11:54 am

i pomyslalem ze administratorzy mogli by usunac konta nieaktywnych moderatorow i zrobic jakis konkurs czy cos w tym stylu na nabor nowego moderatora co o tym myslicie???

pozdrawiam;]

Re: może nowi moderatorzy???

03 Wrz 2008, 23:39

o0
Jakby było naprawdę źle to by administracja zrobiła casting lol
Bardziej chciałbym Ich zmotywować do pracy no ale może mają swoje życie ;p (sprawy prywatne itp.)

04 Wrz 2008, 12:21

Jeśli będzie duży ruch i dotychczasowi nie będą dawać rady to na pewno zostaną powołani nowi. Co do Adriana to był niedawno (patrz ostatnie posty) i jedynie on szerzej zna się na kalkulatorach graficznych (gdzie jest moderatorem), więc to by było bez sensu.

05 Wrz 2008, 23:44

a według mnie nowi moderatorzy by się przydali choćby np: HUBER2T na dziale bezpieczeństwo przeważnie tylko on 99.99% sprawdza wszystkie logi więc czemu nie??. pozdrawiam...

06 Wrz 2008, 08:43

Czarodziejczarek napisał(a):a według mnie nowi moderatorzy by się przydali choćby np: HUBER2T na dziale bezpieczeństwo przeważnie tylko on 99.99% sprawdza wszystkie logi więc czemu nie??. pozdrawiam...

Tylko że Huber2t jest tu od nie dawna na forum! trzeba mieć staż a nie że jest dobry... w danym dziale tak samo ja może mógłbym startować na moda, ale jestem tu dopiero nie cały rok i nie jedna osoba mi powiedziała że jeszcze muszę mieć większy staż...

P.S Jak dla mnie nie powinno być jak na razie nowych modów, najpierw staż potem awans!

06 Wrz 2008, 11:40

Według mnie staż, tak jak ilość postów do najważniejszych elementów jeśli o moderatora nie należą. Jeśli administracja uzna, że potrzebny jest moderator to na pewno taki zostanie powołany. A na razie problemów większych nie ma.

Dawid255151 napisał(a):tak samo ja może mógłbym startować na moda, ale jestem tu dopiero nie cały rok i nie jedna osoba mi powiedziała że jeszcze muszę mieć większy staż...

n/c...
Koniec tematu

06 Wrz 2008, 12:39

Dawid,ty akurat jesteś tu najmniej kompetentną osobą aby pisać kto na jakich warunkach zostaje moderatorem.
Jak Ty dostaniesz kiedykolwiek to ja stąd znikam na zawsze, to będzie apokalipsa :mrgreen:

A co do przyjęcia nowych modów to jedyny użytkownik jaki by wg mnie się obecnie nadawał to huber2t - jest też modem na dp, ale to chyba nie powinno być argumentem przeciw, bo zarówno na instalkach jak i na dp odwala kawał dobrej roboty. Sam z hubertem często konwersuje na GG i jest bardzo rozważnym młodym człowiekiem, który bardzo lubi bezinteresownie pomagać innym i sprawia mu to radość. Tacy właśnie najbardziej nadają się na modów.

Pozdrawiam.

EDIT:
No tak, pomyliłem neico fakty, hubert miał propozycje bycia modem na dp ale nie jest...
Ostatnio edytowany przez LucaS 06 Wrz 2008, 13:16, edytowano w sumie 2 razy

06 Wrz 2008, 12:49

Heh Lucas moze i masz racje ale na dp modem nie jestem i nie pisze już tam, a modem raczej tam nie będę, a lubię pomagać nie chciałem pochwał nie chcę tez moda, niech o tym Administracja tego forum decyduje kto jest najbardziej kompetentną osobą na to stanowisko

06 Wrz 2008, 13:01

Dawid,ty akurat jesteś tu najmniej kompetentną osobą aby pisać kto na jakich warunkach zostaje moderatorem.
Jak Ty dostaniesz kiedykolwiek to ja stąd znikam na zawsze, to będzie apokalipsa :mrgreen:

N/C

Ale na szczęście ty LucaS o tym nie decydujesz a ty czy odejdziesz w tedy czy nie.. to akurat mnie to nie będzie ruszać może innych tak, ale mnie nie.!

06 Wrz 2008, 13:40

Ale spokojnie panowie, o wszystkim decyduje administracja do tego jesteśmy chyba zgodni

06 Wrz 2008, 13:45

Nawet nikt z Administracji nie dał informacji o castingu na moderatora a Wy już gadacie od rzeczy :D
Huber2t to dobry materiał na moda fakt :P
i co Ja jeszcze chciałem powiedzieć aa że lepiej dla niektórych będzie wiedzenie żywotu zwykłego forumowicza .

06 Wrz 2008, 13:47

Nie lubię się kłócić ale naprawdę lucaS przesadził ...

Jak byłbym kiedykolwiek u góry to traktował bym ludzi równo, i konkretnie.. Nie chce robić afery.. Ale LucaS przesadzasz popatrz na swoje lepiej zachowanie.

i co Ja jeszcze chciałem powiedzieć aa że lepiej dla niektórych będzie wiedzenie żywotu zwykłego forumowicza .
Co masz na myśli dokładnie :?:

06 Wrz 2008, 13:50

Dawidzie mam na myśli to że nie każdy się nadaje na moda Ja się nie nadaje kilka osób też i to widać ale tego głośno nie powiem bo ktoś mógłby się poczuć urażony.
Zobacz że nie trzeba być modem żeby ludzie Cię na forum szanowali bycie forumowiczem też ma swoje zalety bycie modem to obowiązek i to takiego forum :)

06 Wrz 2008, 13:54

A ja tam myślę że kiedyś z takim awansem dałbym sobie radę, ale nawet kiedyś na sam początek Instalkowy Wyjadacz też by starczył ;-)

06 Wrz 2008, 13:55

Obowiązek jest i to duży, moderowanie i użeranie się z neo nie należy do rzeczy przyjemnych, dawid nie przesadzaj Lucas w końcu jest w grupie wyjadaczy czyli jest wyzej od ciebie ;)
Zablokowany temat