Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
09 Lis 2006, 16:12
Wiem że to tutaj nie pasuje ale nie wiedziałam gdzie to wsadzić. No więc rzecz polega na tym, że kupiłam sobie mp3 Nokie HDR-1 która w zestawie miała karte pamięci 32MB. JAk powszechnie wiadomo to jest to dużo za mało więc kupiłam sobie karte 512MB ale niestety okazało się że ta Nokia obsługuje tylko karty 32MB i 64MB. No i tu mam pytanko. Czy da się jakoś tą mp3 jakoś przeformatować żeby obsługiwała też karte 512MB?? Z góry dziękuje.
09 Lis 2006, 16:28
Hmmm mi to sie wydaje ze to jest wina mikro procesora ktory jest tam zamontowany i ze on obsluguje tylko karty pamieci do takiej pojemnosci. Z drugiej strony troszke bez senu produkowac mp3 z maksymalna karcia pamieci 65mg przeciez to pare piosenek tylko ;/. Jak dla mnie nic sie nie da zrobic bo watpie zeby to byla wina softu.
11 Lis 2006, 00:28
Powiem Ci ze nic innego mi do głowy nie przychodzi. Mozesz sie przejsc jeszcze do jakiegos sklepu specjalizujacego sie w sprzedazy mp3 , serwisie czy cos i sie dowiedziec. W sumie to jest twoja wina przed zakupem mp3 powinas sie dowiedziec do ilu mg mozna rozbudowac pamiec.
11 Lis 2006, 13:29
Idź do serwisu żeby ci soft zaktualizowali powinno pomóc.
11 Lis 2006, 13:36
na bank wina softu! jak miałem SL45, a to było bardxo dawno temu to po wgraniu nowego softu czytał nawet 1gb karty! SERVICE