Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

MUZYKA ENERGY 2000 ..... !!!

29 Kwi 2006, 22:17

WITAM
ZAKŁADAM ZE WSZYSCY SŁYSZELI MUZYKE KTORA PROMOJE KLUB ENERGY 2000!! I TAKIE PYTANIE MAM !!
CO SADZICIE O TEJ MUZYCE ??
[/b]

29 Kwi 2006, 22:32

no masz całkowita racje........... nawet niewiem co to jest!!!

30 Kwi 2006, 00:45

muza spoko, szkoda tylko, że piszesz z CAPS LOCK'iem :P

30 Kwi 2006, 00:54

Niezła Muza :twisted:

30 Kwi 2006, 15:04

Da się posluchac :D:D

30 Kwi 2006, 17:30

Nie słyszałem i nie mam zamiaru słuchac. B&J rulez , zadne polskie techno

30 Kwi 2006, 18:00

skylinegtr napisał(a):Nie słyszałem i nie mam zamiaru słuchac. B&J rulez , zadne polskie techno

To nie jest polskie techno , tylko dj'e z polski można powiedzieć że mixują piosenki(nie tylko z polski) w całość. Nie wiem czy dobrze określiłem. Lubie Energy 2000 i każdy lubi to co słucha. :wink:

10 Maj 2006, 16:49

ja to bym sie wybrał do Przytkowic(za młody jestem trochu heheh)
bo niema to jak usłyszec to na zywo mam zsnajomych ktorzy tam jezdza i mowia ze tam jest zajebisci e
ale muza zarabista
Nie słyszałem i nie mam zamiaru słuchac. B&J rulez , zadne polskie techno

to nie sa utwory tylko dyskoteka w ktorej sa polscy i nie tylko polscy dj.
Jakby ktos jeszcze nie wiedział to ona wypuszcza płyty promujące

10 Maj 2006, 22:54

ZAKŁADAM ZE WSZYSCY SŁYSZELI MUZYKE KTORA PROMOJE KLUB ENERGY 2000!!

No i tu się mylisz bo ja nie dość, że nie słyszałem to nawet nie zamierzam słuchać :P

11 Maj 2006, 09:37

energy 2000 rlz https://www.energy2000.pl << poszukacie jakiejś muzy i wpadnie w ucho :o i też są nagrania początkujących dj'ejów i konkursy muzyczne :D

11 Maj 2006, 15:33

luck_j napisał(a):
ZAKŁADAM ZE WSZYSCY SŁYSZELI MUZYKE KTORA PROMOJE KLUB ENERGY 2000!!

No i tu się mylisz bo ja nie dość, że nie słyszałem to nawet nie zamierzam słuchać :P

trzeba byc otwartm na kazda muzyke ]
nielubisz techno ?

11 Maj 2006, 16:28

każdy słucha tego co lubi, nie ładnie jest pisać, że "...nie mam zamiaru słuchać..." nie ładnie, nie ładnie, nikt tu nie napisał, że inny rodzaj muzy to badziew, ja osobiście słucham techno :D ale jak jestem w towarzystwie osób, które bawią się przy hip-hopie, to też się bawie razem z nimi, itd. ale słucham tylko i wyłącznie techno i mam szacunek dla innych osób, które słuchają innego rodzaju muzyki, takie jest moje zdanie na ten temat :)
Energy2000, podoba mi się, ale ostatnia cześć troche mnie zawiodła, ale i tak fajnie grają. Dla osób słuchających techno, polecam 2 godzinny secik Dumonde (czyli JamX & DeLeon) pozdro4all

Kod:
http://www.tranceaddict.com/cgi-bin/songout.pl.cgi?dumondeNYE DuMonde Live on NYE at the Docks Toronto 12.31.2005

spis itd. na [strona nie jest już dostępna]
Wyślij odpowiedź