Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Nad morze? :)

11 Lip 2005, 12:02

Mamy wakacje więc temat będzie wakacyjny :)
Zwrazam się z zapytaniem czy ma ktoś namiary na tani i sprawdzony noclego nad morzem (konkretnie pomorze zachodnie). Szukam kwaterki lub domków dla 2 osób.

11 Lip 2005, 16:46

Rumun, mozesz przyjechac do mnie. Ja wlasnie jestem w Malmö (zachodnie wybrzeze ;) ). Tu jest pelno malych miasteczek z takimi kwaterami, problem tylko, ze za jeden nocleg zaplacisz tyle, ile za 5 dni w Polsce :)), ale to i tak taniej niz w Danii.
Ale tak na serio to gdzies tam w Swinoujsciu spalam przed wyjazdem i bylo spoko, tylko nie pamietam nazwy :(( Ale mozesz pojechac nad morze i poszukac sobie jakiegos miejsca do spania, tak chyba kazdy robi?
pozdrowka mala

11 Lip 2005, 22:46

Wole sobie wcześniej zaklepać :)

w sprawie noclegów nad morzem

12 Lip 2005, 06:30

Zajrzyj na portal Trojmiasto.pl - tam jest duzo sprawdzonych ofert oraz mozesz pogadac z ludzmi z Trojmiasta na forum. Kieruj sie do Gdyni, najlepsze miejsce na wypady i odpoczynek. Zapomnij o Gdansku bo zasyfiony i smierdzacy oraz daleko do morza. Zapomnij tez o Sopocie bo drogo, a dojazd z Gdyni zajmuje tylko 10-12 minut.
Wyślij odpowiedź