TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Nagrywarka LG CED-8080B

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Nagrywarka LG CED-8080B

Postprzez Yoo! » 04 Sie 2006, 10:07

PostUA:

Witam, mam pewne pytanie, otóż :) ma tą właśnie nagrywarke (LG CED-8080B), prędkośc zapisu 2x4x8x. Nagrywarka nie chce zmazywać mi płyt cd-rw. Na pewnej stronce wyczytałem, że ta właśnie nagrywarka nie obsługuje płyt, które mają możliwość zapisu np. 4x,8x16,32x, chodzi o to, że ta nagrywarka może nagrywać płyty cd-rw tylko do 8x. Na tej stronce, forum, osoba która pisała tego posta napisała, że spróbowała nagrać płyte 1x-8x i działa, czy jest to możliwe, czy poprostu płyty cd-rw, które są teraz produkowane, nie będą działały na tak starej nagrywarce, jak znajde taką płytke cd-rw,czyli 1x-8x to spróbuje, ale jak narazie, nigdzie w pobliżu takich nie mają, nie prowadzą, ale pech (ciekawe czy wogóle jeszcze takie gdzieś są) :) pozdro4all
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez Mac » 09 Sie 2006, 08:30

PostUA:

A może prędkość zmniejszyć??
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum