Tematy związane z telefonią komórkową.
Zablokowany temat

Najciekawsza obecnie oferta na kartę

15 Sty 2009, 20:20

Witam, aktualnie zastanawiam się nad wyborem telefonu w wersji na kartę. Zapoznałem się z ofertami i spodobała mi się oferta Tak-Taka. Czy uważacie ten wybór za dobry? Czy sieć dba o użytkowników? Czy dużo jest ciekawych promocji? Czy jesteście z niej zadowoleni?

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :grin:

Re: Najciekawsza obecnie oferta na kartę

17 Sty 2009, 22:37

Zapoznaj się z tą stroną:
Kod:
http://www.pablik.pl/analizy/prepaid/
Z pewnością wiele ci pomoże.

18 Sty 2009, 17:23

kiedyś najlepszy był POP... teraz chyba HEYAH posiada najciekawszą ofertę:)

19 Sty 2009, 17:46

Dzięki za link Palalcio. Najlepsze porównanie ofert jakie widziałem w internecie. Ciekawe tylko kiedy było ono po raz ostatni aktualizowane bo nigdzie nie jest to napisane. Mam chociaż ogląd na to gdzie są najdroższe stawki. Popa już nie ma, a Heyah nawet ciekawa, jednak w temacie pytałem o odczucia związane z Tak-Takiem. Czekam na "doświadczone" osoby.

20 Sty 2009, 16:37

ja mam Erę i mogę Tobie powiedzieć, że pod względem zasięgu to nie narzekam:) obsługa klienta też i nie ścigają Ciebie na niezapłacone faktury w terminie:P ale to o abo Ery jest:P

20 Sty 2009, 22:51

Cieszę się, że z tym zasięgiem jest wszystko w porządku bo słyszałem już dziwne głosy osób, które na to narzekały, a mnie to bardzo dziwiło. Bartolini fakturki to dotyczą wersji na abonament, a my rozmawiamy o Tak-Taku, czyli wersji na karte.

23 Mar 2009, 01:15

Moim zdaniem tak tak nie ma za dobrych ofert. Brak pakietów np. darmowe smsy do sieci za np. kilka zł. Smsy drogie ;/ Nie opłaca się. Chyba era jest bardziej przeznaczona dla abonentów ;/

25 Mar 2009, 23:31

PLAY Fresh szaleje z cenami :)

29 Mar 2009, 22:15

Play - 29 Gr za minute do wszystkich sieci (ale inne oferty też to mają), nie daj się nabrać na 1000SMS'ów bo to jest tylko ze np doładowujesz za 5pln i masz 1000sms tylko przez 5dni, plus jest taki że masz aktywne połączenia wychodzące i przychodzące przez rok po każdym doładowaniu ;)

06 Kwi 2009, 15:35

niewarto mieć z play, ponieważ mało się płaci za wykonane połączenia a odoba która chce się dodzwonić do ciebie płaci BARDZO DUŻO, ja więc nie polecam PLAY. . . dla mnie może być Orange POP (gdzie wykupujesz pakiet na np. 1 gr -SMS lub 20gr - MINUTA POŁĄCZENIA) Albo sieć jaką ja mam czyli Era :)
Zablokowany temat