Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
Zablokowany temat

Najgorsze antywirusy

17 Cze 2007, 14:51

1. Avast
2. Nod
3. Panda
4. AVG
5. Aol

17 Cze 2007, 15:10

Dziękuje Ci, o wielki znawco, za tą przemądrą listę :!:

17 Cze 2007, 15:12

A ty co pisze lista to lista a nie jakieś bzdury piszesz :grin:

17 Cze 2007, 16:07

Avast i Nod - niby najgorsze... Zastanów się, nie wiesz to nie pisz!

I nie zaśmiecaj forum! :evil:

17 Cze 2007, 16:10

Nod i avast przepuszczają wiry bo wiem to z własnego doświadczenia i sam swoją osobowością zaśmiecasz forum

17 Cze 2007, 18:52

Noda nie używałem i nie testowałem. Avasta testowałem... załamka. Zresztą codziennie sprawdzam logi użytkowników avasta, dodam, że zawsze wiążę się to z ogromem pracy.

17 Cze 2007, 22:50

Cała ta lista prócz Nod'a to syf.
Co nie znaczy,że Nod jest the best.
Ogólnie wątek jakby ...przynajmniej dla mnie bez sensu.
Ps.Chyba odkurzacze na forum szwankują :D

17 Cze 2007, 22:53

Powinni ciebie odkurzyć buzu :grin:

17 Cze 2007, 23:48

A ciebie zbanować w całym necie .Mamuśka powinna ci wyciągnąć wtyczke ,dać klapsa,paciorek,siusiu i lulu. :D

17 Cze 2007, 23:50

pp3088 napisał(a):Noda nie używałem i nie testowałem. Avasta testowałem... załamka. Zresztą codziennie sprawdzam logi użytkowników avasta, dodam, że zawsze wiążę się to z ogromem pracy.

A co byś polecił zamiast avasta :) ?

18 Cze 2007, 00:00

LucaS napisał(a):Dziękuje Ci, o wielki znawco, za tą przemądrą listę :!:
Co fakt to fakt i nie zaśmiecaj forum -.-
buzu napisał(a):A ciebie zbanować w całym necie .Mamuśka powinna ci wyciągnąć wtyczke ,dać klapsa,paciorek,siusiu i lulu. :D
Jak nie wiesz co napisać to wogóle nie pisz -.-.
destyny napisał(a):
pp3088 napisał(a):Noda nie używałem i nie testowałem. Avasta testowałem... załamka. Zresztą codziennie sprawdzam logi użytkowników avasta, dodam, że zawsze wiążę się to z ogromem pracy.

A co byś polecił zamiast avasta :) ?
Ja tam proponuje Kaspersy'ego

Najgorszy Anty Wirus to dla mnie te z seri "ArcaVir" jak go miałem to wykrył mi 2 wirusy gdzie BitDefender 8 PL wykrył mi ich 250~ -.-.
Pozdro :D.

18 Cze 2007, 00:15

@Mariusz X czytaj dokładnie wszystkie posty w wątku a dopiero cytuj i oceniaj.W przeciwieńsztwie do Ciebie wiem co piszę o Wielki znawco D.K :D
Wracając do pytania destyny skierowane notabene do kogo innego odpowiem,żeby nie było O.T.

Imho BitDefender 10 ew. pakiecik BitDefender IS 10.
B.dobry jest F-Secure ale troche mulący.No i jako trzeci Kaspersky na równi z Nod32 .

Ps. coś nerwowo robi się na forum :roll:

18 Cze 2007, 09:03

Spokojnie ludziska :D :D

Prawda jest taka że nie ma antywira idealnego , są lepsze i gorsze .
Nie ma co się spierać , każdy uważa swego za najlepszy zanim sie na nim nie przejedzie .
Ja korzystam z Kaspra i jestem zadowolony , oferuje niezłą ochronę .
Antywir to nie wszystko jeszcze firewall i antyspyware i kontrola procesów , logów od czasu do czasu .
A najważniejsze to prawidłowa konfiguracja narzędzi ochrony , blokada portów itp . czego większość nie potrafi myśląc że wystarczy zainstalować np. firewall i już .
Otóż nie , wiedza co , jak i gdzie , co ustawić na co pozwolić , jak działają wirusy to podstawa .
Toteż nie można jednoznacznie stwierdzić że tan czy tamten antywir to "syf"
Oczywiście zgadzam się że niektóre antywiry to niedopracowane buble np: Avast nawet wersja komercyjna , puszcza wiry pięknie .
Jaszcze jedno , w wielu przypadkach odnoszę wrażenie że za niedoskonałość pracy programu odpowiada słaby Update sygnatur wirusów czyli praca informatyków firmy produkującej danego antywira .
Wspomniany Avast , bywa że aktualizuje się raz na dwa dni , a Kaspersky wydaje uaktualnienie średnio co 3-4 godziny .

18 Cze 2007, 15:27

Mariusz X napisał(a):
LucaS napisał(a):Dziękuje Ci, o wielki znawco, za tą przemądrą listę :!:
Co fakt to fakt i nie zaśmiecaj forum -.-

Nie zaczaiłeś ironii...

18 Cze 2007, 16:55

No to nie ironizuj i nie zmuszaj nikogo do domyślania się LucaS
Zablokowany temat