Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.
Zablokowany temat

Najlepszy program do zdjęć

21 Sie 2013, 17:29

witam

Mam do Was takie pytanko - jak uważacie, który program do obróbki zdjęć jest najlepszy?
Zależy mi na doskonałej jakosci zdjęcia, ale takze na doskonałych efektach:)

Re: Najlepszy program do zdjęć

21 Sie 2013, 17:40

Nie sam program jest kluczem, a twoje umiejętności. Photoshop posiada ogromną ilość funkcji ale żeby je wykorzystać trzeba mieć sporą wiedzę. Do szybkiej edycji zdjęć i nakładania prostych efektów polecam Picasa.

23 Wrz 2013, 15:43

Photoshop to skomplikowana aplikacja, ja polecam Gimp :)

14 Paź 2013, 11:50

Witajcie, też Gimpa używam jest darmowy jedyny minus to że co jakiś czas się wywala, ale to nic trzeba często robić zapisz jako

06 Gru 2013, 12:29

Jeżeli potrzebny Ci jest do mało skomplikowanych przeróbek to również jak już ktoś wyżej wspominał polecam program Picasa. Dosyć przydatny jest również Photoscape :)

11 Gru 2013, 15:25

Ja polecam PAINT.NET. Bardzo fajny i rozbudowany, w dodatku darmowy.

17 Gru 2013, 19:56

Fakt, że Photoshop nie jest darmowym programem, ale z pewnością jest najlepszy do obróbki grafiki restorowej. Zresztą jego popularność też o czymś świadczy :)

30 Gru 2013, 03:10

GIMP daje radę

23 Sty 2014, 14:42

Według mnie Photoshop CS6.... później długo długo nic... paint :)

05 Kwi 2014, 13:55

Jeśli chodzi o darmowy i raczej dla amatorów to ciekawy jest jeszcze XnView - ma więcej opcji niż Picasa

14 Maj 2015, 18:59

PHOTOSHOP najlepiej, ale bardzo przejrzysty i łatwy w obsłudze jest jego młodszy brat Photoshop Lightroom - wersja testowa daje radę. :)

15 Maj 2015, 10:26

Korzystałam z Photoshopa, można tam uzyskać najwyższą jakość i najlepsze efekty. Gimp również daje rade, trochę gorszy ale ma podobne opcje co Photo Shop i jest darmowy.

18 Maj 2015, 15:02

Ja używam Gimpa i jestem bardzo zadowolona :) prosty program i w języku polskim :)

25 Maj 2015, 19:24

PS5, gimp dla małowymagających, do nauki GRAFIKI idealny jest gimp

13 Lip 2015, 15:07

Do obróbki zdjęć moim zdaniem jest najlepszy PS, pozwala na dużo i nie traci się na jakości zdjęć :)
Zablokowany temat