Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
07 Lip 2009, 02:07
Witam! Od razu przejdę do rzeczy. Otóż znudził mi się styl XP-ka i chciałbym zapodać w nim jakąś nowość. Tzn jakieś efekty wizualne jak z Visty np. Chciałbym też, aby ta nakładka nie muliła mi systemu (miałem kiedyś jedną i musiałem stawiać system na nowo). I też jedno moje pytanie: czy w ogóle opłaca się instalować takie nakładki? Pozdrawiam
08 Lip 2009, 10:01
ja ściągnąłem skina którey nie wymaga instalacji. zmienia on wygląd Paska Startowego, wygląd folderów, Menu Start itp.
nie zmienia ekranu ładowania systemu.
Royale Theme for WinXP - Official description wystarczy rozpakować i skopiować do C:/Windows/Resources/Themes
http://www.askvg.com/vista-blue-refresh ... ows-vista/BricoPack Vista Inspirat Ultimate 2 1.30używałem kiedyś tego, później odinstalowałem ale w folderze C:/Windows/Resources/Themes została skórka (bez ładowania ekranu startowego i innych dodatków typu ten fajny Pasek Narzędzi z Visty) więc możesz później znów zmienić na Vista.