Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
06 Maj 2005, 11:16
Potrzebuje pomocy, cały czas jak próbuje korzystać z napedu cd, on nie odpowiada, nie wiem co się stało ale chyba jakos sie odinstalował, bo jak wchodze w ''mój komputer'' to tam w ogóle go nie ma, napewno nie chodzi o to ze przestał działać ze starości, z góry dziex za pomoc
06 Maj 2005, 14:14
Przy starcie kompa wejdź do setupu biosu i włącz wszystkie kontrolery ide
Ostatnio edytowany przez
judasz, 15 Maj 2005, 21:52, edytowano w sumie 1 raz
06 Maj 2005, 14:54
Hogata moze masz w biosie wywalony cd-rom? Albo sprobuj tasme od cd mocniej docisnac. A jezeli to nie pomoze tzn., ze masz ustawienia w biosie pozmieniane. Proponuje zeby to ustawila osoba, ktroa sie na tym zna. Bo mozna tam ladnej kaszany narobic...
pozdrawiam i zycze powodzenia malutkia
06 Maj 2005, 15:27
Nie pamietam jak to tam w Biosie jest napisane ale chodzi mi o to abyś klikneła na przywrócenie ustawień domyślnych Biosu, może wtedy wykryje ci Roma ale nie jestem pewien. niech ktoś się jeszcze wypowie czy to pomoże:)
06 Maj 2005, 16:44
malutkia napisał(a):Judasz, Albo sprobuj tasme od cd mocniej docisnac.
Mi tez sie wydaje ze to moze byc przyczyna tasmy. Mialem podobny problem z fdd i po odpieciu i ponownym wcisnieciu wtyczki od tasmy na plycie wszystko zaczelo dzialac
06 Maj 2005, 20:11
Ale wtedy by chyba widzialo naped, a skoro nawet nie wie, ze on jest to dla mnie dziwne. Ale sprobuj z ta tasma.
pozdrawiam malutkia
08 Maj 2005, 23:14
ja miałem historie tego typu, mam taką gdziwną gierke z jakiejś gazety (młodszy braciszek skądś wzioł) i jak wkładam ja do mojego ROMU to mi znika a inne płytki hulaja bez zastrzeżeń