Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
06 Sie 2008, 17:31
Witam!
Otóż ..od kilku dni Napi Projekt ..znajduje mi do różnych filmów ...te same napisy?!
Już w czrerech filmach dostełem te same napisy chociaż tytuły są całkiem inne?!
Co to może być?
Pozdro!
06 Sie 2008, 17:37
Może coś pokręciłeś albo masz wszystkie filmy w tym samym folderze i napisy sie pochrzaniły ( W co wątpie)
Przeinstaluj Napi
06 Sie 2008, 18:33
Dokładnie przeinstaluj napi, i zobacz czy nie ma jakiejś nowej wersji programu może masz jakąś nieaktualną.
06 Sie 2008, 18:38
Raczej nic nie pokręciłem!
Napi zainstalowałem najnowsze...a folmy to:"Hellboy.2.The.Golden.Army[2008.Eng].TS.DivX-LTT"......"Art.Of.War.The.Betrayal.DVDRip.XviD-GAYGAY"......"The Mummy Tomb of the Dragon Emperor 2008 TELESYNC XviD-KingBen (Kingdom-Release)".....i "Doomsday[2008][Unrated.Edition]DvDrip-aXXo"......do tych filmów Napi podesłał mi te same napisy!???
?????
06 Sie 2008, 18:42
A może zainstaluj raczej inną wersje może starszą
06 Sie 2008, 18:44
Sory nie napisałem że do dzisiaj miałem starszą wersje i dopiero dzisiaj zainstalowałem najnowszą!
Pozdro!
06 Sie 2008, 20:24
Hmmm a może nie mają w bazie napisów to dych filmów i ściąga jakieś tylko żeby były. Miałem kiedyś taką sytuacje z serialem "Dexter" jedne co mogłem zrobić to szukać napisów ręcznie..... Bo cały czas ściągał mi napisy od innych wersji albo od innego filmu.
06 Sie 2008, 21:29
dokładnie.....te filmy są dość świeże i może nie być do nich napisów i NP ściąga, że tak powiem "pierwsze lepsze".....poczekaj jakiś czas a napisy się znajdą ;]
pozdro!