TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Napisy

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Napisy

Postprzez Rudyy » 26 Sie 2005, 14:26

PostUA:

Witam mam pytanie:) jaki byscie polecili mi dosc latwy w obsludze program dzieki ktoremu dopasuje dobrze napisy do filmu? wiem z eteraz wiekszosc odtwarzaczy ma mozliwosc przesuniecia napisow o iles do przodu badz do tylu, lecz po wylaczeniu odtwarzacza napisy wracaja do starego ukladu :) a ja chcialbym raz dopasowac napisy do filmu i by jzu na zawsze takie byly :) z gory dziekuje za pomoc :D Wierze w was :D
Rudyy
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Sie 2005, 14:21

Postprzez Tytus » 26 Sie 2005, 14:35

PostUA:

subedit ja wychodzisz to sie zapisuja same
Tytus
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Sie 2005, 08:12

Postprzez Gosha » 26 Sie 2005, 19:18

PostUA:

Dobry jest tez Time Adjuster , zapisuje poprawione napisy w osobnym folderze, nie niszczac starych. :wink:
Po prostu ja!
Awatar użytkownika
Gosha
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Kwi 2005, 21:14

Postprzez hmm..... » 26 Sie 2005, 19:47

PostUA:

Najelpszy program jaki kiedykolwiek widzialem to wg mnie SubEdit, sciagnac go mozesz z: http://www.instalki.pl/download/downloa ... dtwarzacze

dobry jest jeszcze All Player, mozna w nim korzystac z lektora ;)

aLL Player - http://www.instalki.pl/download/downloa ... dtwarzacze
hmm.....
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Maj 2005, 15:48
Miejscowość: stąd nie widać ;P

Postprzez Rudyy » 28 Sie 2005, 14:29

PostUA:

no tak ale w allplayerze naisy zmienaija sie tylko na chwilke na czas trwania filmu op wyjsciu sa takei same znow:( a ja chec na stale:)
Rudyy
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Sie 2005, 14:21

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników