Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Która część jest najlepsza??

NFS Carbon
5
18%
NFS Most Wanted
9
32%
NFS Underground 2
8
29%
NFS Underground
3
11%
NFS Hot Pursuit 2
0
Brak głosów
starsze
3
11%

Razem głosów : 28

08 Lis 2006, 10:17

co za problem?:)
nawet jeśli masz piracką windę to i tak pobierzesz/załatwisz....

08 Lis 2006, 16:51

kukaszr napisał(a):Polody w nissanie sx200 rerezentuje nas (polaków) na arenie miedzykrajowej ;]
Nawet spondoruje go EA :twisted:

no coz... gdyby nie tata nie zrobił by takiej kariery

Image

Wiesz , liczy sie tez talent.. Pozatym driftowac da sie prawie wszystkim , w mustangu masz ciezkie v8 , a na jednym z d1 america vs japan wygrał pewien amerykanin w takim sprzecie :)- to tyle na temat "dżriftu :D"
Pozatym w Carbonie jest spoko to , ze body kity są podpasowywane pod kazdy samochód , a nie kazdy na jedno kopyto. Niektóre kity w NFSU wyglądały zywcem wzięte z jakiejs podzamojskiej wioski :D

10 Lis 2006, 20:27

A tak wogole mam pytanie ma ktos moze spolszczenie do tej gry chodzi mi o Carbona.

11 Lis 2006, 13:28

Mam spolszczenie :D P2P ;)

12 Lis 2006, 11:14

Wejdź w start-uruchom-regedit.znajdz klucz rejestru Electronic Arts (bedzie on w zakladce software) Tam znajdz po prawej Langue i jak masz pelna nazwe English zmien ja na Polish a drugi klucz gdzie jest skrot UK i USA zmien na PL.
U mnie Dziala.

18 Lis 2006, 10:51

Po co spolszczenie... jak masz pełną werje to jest ona prawie w każdym języku.... nawet jeśli tego języku nie ma do wyboru na poczatku instalacji...

wystarczy w rejestrze poszukać... albo w plikach z gry (podmienić pliki z english na polish)

u mnie taki sposób dał polskie napisy (nawet w filmikach) :lol:

18 Lis 2006, 17:17

No dobra wszystko fajnie, tylko jak już mam ten rejest i znalazłem to co mam zrobić :?: Zamienić nazwe English US na Polish PL czy coś innego :?:

22 Lis 2006, 12:46

Zdecydowanie NFS Carbon :)

22 Lis 2006, 13:59

wonski napisał(a):No dobra wszystko fajnie, tylko jak już mam ten rejest i znalazłem to co mam zrobić :?: Zamienić nazwe English US na Polish PL czy coś innego :?:

Tak :D

22 Lis 2006, 16:30

jonny napisał(a):
wonski napisał(a):No dobra wszystko fajnie, tylko jak już mam ten rejest i znalazłem to co mam zrobić :?: Zamienić nazwe English US na Polish PL czy coś innego :?:

Tak :D

Zrobiłem tak i jakoś nie pykło bo ciągle jest po angielsku :( Rezygnuje z tego sposobu, mam już spolszczenie 8)

22 Lis 2006, 19:26

Według mnie MW bylo lepsze. Carbon jest za krotki i jak dla mnie za latwy ;)

22 Lis 2006, 19:37

Bozz , jesli jestes dobry w Carbonie , to spróbuj zmagań w necie ;) Wydaje mi sie ze ta gra bardziej jest stworzona pod net jak pod single player

22 Lis 2006, 19:46

Nie wiem czy mi łacze "pozwoli" :/ Ale sprobuje ;)

24 Lis 2006, 23:18

Moim zdaniem Carbon jest najlepsze, ale mam błąd w grze...
Wywala mnie z gry czasami...
Dzisiaj mi sie skopał save na 68% gry :(:(

26 Lis 2006, 11:32

Largeon, dopóki nie wyjdzie patch do gry, takie błędy nadal będą. Niestety musimy czekać ;d
Wyślij odpowiedź