Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Która część jest najlepsza??

NFS Carbon
5
18%
NFS Most Wanted
9
32%
NFS Underground 2
8
29%
NFS Underground
3
11%
NFS Hot Pursuit 2
0
Brak głosów
starsze
3
11%

Razem głosów : 28

27 Lis 2006, 17:12

Wszyscy narzekają, w sql wszystkim save z gry padają :(:(

27 Lis 2006, 20:41

Ja takiego problemu na szczęście nie miałem, a dzisiaj właśnie przeszedłem całego Carbona 8)

10 Gru 2006, 00:15

troche moze odkpuje stary temat...

aby podlozyc save do carbon trzeba uzyc programu:

[strona nie jest już dostępna]

i np. tego savu:

[strona nie jest już dostępna]

w carbon zrobili taki migiel, ze kazdy stworzony przez kogoś save ma swój własny cd-kay ;] dlatego nie działa zwykłe podłożenia ;]

p.s zainstalowałem wreszcie carbona i stwierdzam ze UG2 jest najlepsze! ;] zeszmacili się chłopaki z EA... MW i carbon sa nie udane...

jedynie podobaja mi sie stare muscle

10 Gru 2006, 11:54

Po prostu już nie mają czego wymyślać. MW było nawet fajne bo było w nim coś nowego, ale carbon jest zrobione tak jak MW, tyle że inne samochody :?

10 Gru 2006, 12:20

Tak to już jest jak juz wyjdzie jakaś gra i ma wielką popularność to ciągną to ile się da , ale do wyścigów to już chyba nie ma czego nowego dodać bo w nich już wszystko jest co tylko było możliwe , tuningowanie , pościgi policji i wszystkie typy wyścigów jakie się juz tylko dały są . To jedyne co im zostaje to dodawać nowe samochody i poprawiać nieco grafikę.

Mi najbardziej podobał się NFSU 2 , MW było to coś nowego też fajne ale u2 dla mnie lepsze , Carbon jakoś mi nie przypadł jedyne co mi się w nim podobało to bardziej dopracowane dryfty i ta jedna fajna nowość drift w kanionach zarąbista sprawa....

10 Gru 2006, 13:47

Co do driftów to się zgadzam, są po prostu świetne. Brakuje troche dragów, ale tych z und 1 i 2 wtedy się jeździło. Und 2 był dobry, ale 1 była świetna przeszedłem go 9 razy, wiedziałem już kiedy co wyjedzie zza zakrętu :P

10 Gru 2006, 16:02

w carbon bardzo łatwo lecieć dryftem... jedynie zjea*ane jest drifotwanie na torze gdzie jest wspomaganie... wyprowadza z rownowagi... ;]

16 Gru 2006, 09:17

Moim zdaniem pod względem gaficznym lepszy carbon ale pod względem gry jako gry lepszy MW gdyż carbon jest prosty do przejścia (jedna nocka i całą gre przeszłem ) a MW z tydzień grałem i przejść nie mogłem bo były pościgi policyjne co w carbonie to rzadkość

16 Gru 2006, 11:39

Własnie... Policji jest za małow Carbonie i dlatego troche nudny 8)

16 Gru 2006, 14:17

A jeżeli już się trafi to zachowują się głupio :?

16 Gru 2006, 14:31

w carbon EA postawiła większa wage na grafike... modele sa bardzo ładne... niestety fabuła jest krótka

bardziej mnie wciagła gra: Track Mania Nationd niż carbon...
Wyślij odpowiedź