Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Need For Speed Most Wanted Ciagle paly

19 Lis 2007, 20:59

MAm problem z policja w Most wanted :evil: nie moge jej zgubic jak przyleci helikopter potem juz go zgubie radiowozow nigdzie nie bedzie, Oczekiwanie doleci do prawie konca i zawsze ale to zawsze zjawi sie patrol ktorego nie wykryl moj radar chociaz przejechal on przedemnom

Gadalem z kolegom informatykiem :shock: i mowi ze nie da sie tego zrobic ale jest sposob zeby sciagnac Tainera do edycji np mam teraz 100 Notowan a napisze se 100000 i bede mial tyle 8)

Ma ktos cos takiego albo moze wie co mozna z tym zrobic?

Albo moze komus Save przesle a on mi te palki zrobi zebym mogl z nastepnym z listy zawalczyc?

Plis o pomoc...

Zciagnolem ze edytor do saveow i jest good
Ostatnio edytowany przez adamsio, 23 Lis 2007, 17:41, edytowano w sumie 1 raz

20 Lis 2007, 15:24

3 słowa... Trening czyni mistrza. Ile grasz?

20 Lis 2007, 16:07

Bozz napisał(a):3 słowa... Trening czyni mistrza. Ile grasz?

w MW przechodze 1 raz ale Przeszlem wszystkie hot Prusity undergrandy itp...

Carbona doszlem do 80% i mi sie gra zepsula

co do MW to nie da sie tego zrobic bo to jest BUG bo ten radiowoz spada z nieba no poprostu patrzysz sie i nie wyjezdza tylko sie pojawia poprostu z nikad [wyglada to tak jak sie prezewrucimy i po chwili pojawi sie nasz samochod na kolach i bdzie mrygal]

20 Lis 2007, 16:48

Nie słyszałem o takim BUG'u... Może załatw od kogoś grę, skopiujesz save'a i powinno być OK

20 Lis 2007, 17:35

Bozz napisał(a):Nie słyszałem o takim BUG'u... Może załatw od kogoś grę, skopiujesz save'a i powinno być OK

nie da sie

bo nikt w to nie gra

ja nie mieszkam w gdansku tylko w okolicach

to jest takie zadupie ze net maja tylko 3 osoby :P
Wyślij odpowiedź