Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Need for speed underground 2

27 Gru 2006, 13:42

Czy ktos moze mi pomoc??Od jakiegos czasu szukam usilnie spolszczenia do gry NFS underground 2 i po licznych poszukiwaniach stwierdzam ze owe spolszczenie nie istnieje :twisted: Jesli jednak sie myle to chetnie przyjme link do pliku spolszczenia.PS gra jest rozumna ale spolszczenie nie jest dla mnie

28 Gru 2006, 12:11

Nie niemylisz sie spolszczenie nie istnieje wiem bo sam kiedyś szukałem, no ale w końcu tam zabardzo niema co spolszczać

28 Gru 2006, 13:26

Mylicie się, spolszczenie istnieje. Link w PW

28 Gru 2006, 13:36

Istnieje spolszczenie... Wystarczy tylko dobrze poszukac.. A nie wy prawdopodobnie przegladniecie jedna czy dwie pierwsze strony znalezione za pomoca wyszukiwarki GOOGLE i to po polsku... Spolszczenie napewno sie znajduje gdzies pod stronka zagraniczna na 100%... Potem sa przekierowania na polskie stronki i sprawa rozwiazana... Wiem bo sam mam spolsz... na kompie tzn mialem:D

POZDRO

28 Gru 2006, 13:57

spolszczenie:

http://kowalsk.freesuperhost.com/dowloand/nfsu_pl.rar

tylko chyba do zwykłego u a nie 2 :/

28 Gru 2006, 14:02

wonski już zarzucił spolszczenie, wiec nie ma sie co rozpisywac!

28 Gru 2006, 14:19

OK panowie wiec podajcie link do tego spolszczenia i po klopocie tylko zeby to rzeczywiscie bylo do U2 a nie U albo MW.A tak ogolnie to nie jest dla mnie tylklo dla kogos kto nie rozumie kompletnie j.angielskiego wiec prosze o nie pisanie rzeczy typu"tu nie ma co spolszczac"

28 Gru 2006, 14:39

Przecież wonski juz Ci wysłał na PW [U góry sa takie ikony: FAQ->Szukaj->Użytkownicy->Regulamin->Grupy->Profil-> Masz jedną nową wiadomość ->wyloguj [krzychu123411]

28 Gru 2006, 16:09

Bozz'' napisał(a):wonski już zarzucił spolszczenie, wiec nie ma sie co rozpisywac!

Zpokojnie Bozz" to spolszczenie co zapodałem to się okazało spolszczeniem do Undergrounda 1, więc temat jest nadal aktualny.
Sorry za problem :)

28 Gru 2006, 17:24

komar59 napisał(a):Istnieje spolszczenie... Wystarczy tylko dobrze poszukac.. A nie wy prawdopodobnie przegladniecie jedna czy dwie pierwsze strony znalezione za pomoca wyszukiwarki GOOGLE i to po polsku... Spolszczenie napewno sie znajduje gdzies pod stronka zagraniczna na 100%... Potem sa przekierowania na polskie stronki i sprawa rozwiazana... Wiem bo sam mam spolsz... na kompie tzn mialem:D

POZDRO

Zastanoew sie nim cos napiszesz,bo jak narazie to bredzisz.Nie ma spolszczenie do NFS U2 a jak uwazasz zejest inaczej to znajdz i daj linka.
Jest tylko spolszczenie tylko do menu i to bardzo lipne.

28 Gru 2006, 19:02

No właśnie też tak myślałem, że żadnego dobrego spolszczenia niema
Wyślij odpowiedź